Fotbal international

Barcelona e în criză! Patru jucători s-au accidentat înainte de meciul cu PSV din Champions League

26.11.2018 | 19:32
Barcelona e in criza Patru jucatori sau accidentat inainte de meciul cu PSV din Champions League

Tehnicianul Ernesto Valverde se confruntă cu probleme mari de lot înainte de meciul cu PSV Eindhoven din Champions League. După ce au aflat că Rafinha va rata tot sezonul în urma accidentării suferite în partida cu Altetico Madrid, catalanii au mai primit o veste proastă. Luis Suarez s-a accidentat și va lipsi 2 săptămâni, în timp ce Arthur și Cilessen se confruntă și ei cu probleme medicale.

Rafinha a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate, după ce a fost introdus pe teren în minutul 46 al meciului cu Atletico Madrid. Brazilianul pare lovit de blestemul accidentărilor, fiind la a cincea de când se află la Barcelona. Alți trei jucători vor fi indisponibili pentru partida cu PSV Eindhoven. Unul dintre ei este Luis Suarez, care va lipsi două săptămâni pentru a putea urma un tratament cu celule stem la genunchiul drept. Ceilalți doi sunt Cilessen și Arthur, fotbaliști care nu vor face deplasarea în Olanda alături de ceilalți jucători din lotul catalanilor.

Barcelona are patru jucători accidentați

Jasper Cilessen a simțit un disconfort în momentul în care și-a făcut încălzirea pentru derby-ul cu Atletico Madrid de pe Wanda Metropolitano. Testele efectuate luni dimineață au scos la iveală faptul că portarul olandez are probleme la piciorul drept și va avea nevoie de o perioadă de recuperare de până la 3 săptămâni. În ceea ce îl privește pe Arthur, jucătorul brazilian are mușchii adductori suprasolicitați și nu va fi inclus în lot pentru partida din Champions League.

Barcelona este lider în Grupa B din Champions League, cu 10 puncte din patru etape, fiind urmată de Inter Milano, cu 7 puncte. În Primera Division, gruparea de pe Camp Nou este pe locul doi în clasament, cu 25 puncte din 13 meciuri jucate, la un singur punct în spatele liderului FC Sevilla. Podiumul este completat de Atletico Madrid, care a acumulat 24 de puncte.