Fotbal international

Video. Barça, în semifinale. Coutinho, debut în uralele fanilor!

Barcelona – Espanyol 2-0 s-a jucat în manşa retur a sferturilor de finală din Cupa Spaniei. Jucătorii antrenaţii de Ernesto Valverde au obţinut calificarea în semifinale.
25.01.2018 | 22:21
Video Barca in semifinale Coutinho debut in uralele fanilor
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 00:23 / Barcelona a întors scorul din tur, când Espanyol s-a impus, scor 1-0. Aşa cum a preconizat Ernesto Valverde, fanii blaugrana au fost lângă echipă şi şi-au condus favoriţii spre victorie. Luis Suarez a deschis scorul în minutul 9, ca Lionel Messi să majoreze diferenţa peste 16 minute. Fanii de pe Camp Nou au aşteptat debutul lui Coutinho, iar Valverde l-a introdus pe teren în minutul 68 în uralele fanilor. Internaţionalul brazilian nu este la primul meci pe stadionul Barcelonei, după ce a jucat aici, pe când evolua la Espanyol în 2012. Atacantul de 25 de ani putea să dea o pasă decisivă la câteva minute după ce a intrat, însă Luis Suarez a ratat singur cu portarul. VEZI AICI GOLURILE MARCATE.


UPDATE, ora 21:30 / Au fost anunţate formaţiile de start pentru meciul Barcelona – Espanyol. Coutinho a fost lăsat pe banca de rezerve de Ernesto Valverde. VEZI AICI MECIUL ONLINE.

ADVERTISEMENT

Barcelona: Cillessen – Roberto, Pique, Umtiti, Alba – Vidal, Busquets, Rakitic, Iniesta – Messi, Suarez

Espanyol: Lopez – Navarro, Naldo, Hermoso, Caricol – Lopez – Darder, Fuego, Sanchez, Granero – Moreno

ADVERTISEMENT

Barcelona – Espanyol LIVE STREAM Cupa Spaniei. Barcelona a pierdut manşa tur, scor 0-1, după ce Melendo a marcat în minutul 88. Ernesto Valverde a anunţat că meciurile eliminatorii îl motivează suplimentar de fiecare dată, iar derby-ul oraşului Barcelona a fost ceva special pentru el. VEZI AICI MECIUL ONLINE.

Barcelona – Espanyol LIVE STREAM Cupa Spaniei. “Suntem în dezavantaj în momentul acesta. Nu ar fi prima oară când reuşim să întoarcem soarta unui meci. Avantajul nostru este că jucăm pe teren propriu şi suporterii ne vor fi alături, asta ne va ajuta foarte mult”, a declarat Ernesto Valverde la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Espanyol.

ADVERTISEMENT

Barcelona – Espanyol LIVE STREAM Cupa Spaniei. Coutinho, în lot

Barcelona – Espanyol LIVE STREAM Cupa Spaniei. Antrenorul catalanilor a precizat că Philippe Coutinho ar putea juca în manşa retur, internaţionalul brazilian fiind inclus în lotul pentru partida cu Espanyol. Valverde a susţinut că Yerry Mina ar putea să fie în lot pentu derby.

Barcelona – Espanyol LIVE STREAM Cupa Spaniei. “Coutinho va face parte din lot, dar vedem dacă va juca. Mina ne va ajuta în meciurile din restul sezonului, dar ar putea să fie şi el în lot. Trebuie să câştige încredere. Avem mari aşteptări de la el”, a mai precizat Valverde.

ADVERTISEMENT
Tags: