Carousel hot news

Curăţenia de iarnă la Barcelona! 3 jucători aduşi pe bani grei, out

Barcelona a început foarte bine sezonul în Primera Division, acolo unde are punctaj maxim după primele 7 etape. Dar, noul antrenor, Ernesto Valverde, este decis să scape de jucătorii...
08.10.2017 | 09:10
Curăţenia de iarnă la Barcelona! 3 jucători aduşi pe bani grei, out
ADVERTISEMENT

Barcelona a început foarte bine sezonul în Primera Division, acolo unde are punctaj maxim după primele 7 etape. Dar, noul antrenor, Ernesto Valverde, este decis să scape de jucătorii ineficienţi. Primii 3 vizaţi sunt jucători pe care s-au cheltuit foarte mulţi bani, dar care nu au dat randament în echipa catalană.

Mundo Deportivo anunţă că cei trei jucători de pe lista disponibilizărilor sunt: Andre Gomes, Paco Alcacer şi Rafinha. Primii doi au fost cumpăraţi de la Valencia pentru suma de 70 de milioane de euro. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Barcelona îi vinde în iarnă! 

Rafinha este un produs al clubului catalan, însă nu a dat randamentul dorit şi va fi cedat în iarnă pentru o sumă convenabilă. Andre Gomes a fost adus la Barcelona cu surle şi trâmbiţe de la Valencia, însă lusitanul nu a confirmat investiţia de 40 de milioane de euro. Paco Alcacer a costat 30 de milioane de euro, însă atacantul venit de la Valencia nu a avut aceleaşi evoluţii şi la catalani. În 30 de meciuri dat 8 goluri şi 5 pase decisive.

În acest moment, Rafinha este accidentat, însă mai multe cluburi din Premier League îl vor, printre care se numără Arsenal sau Liverpool. Barca este dispusă să îl cedeze pentru aproximativ 20 de milioane de euro. Alcacer are oferte din Serie A, în timp ce Andre Gomes pare să se îndrepte tot spre Italia, AC Milan fiind interesată de serviciile sale.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri