Fotbal international

Barcelona, favorită la pariuri în faţa lui Liverpool! Care sunt cele mai tari cote

Autori: Ionut Neamţu, Sorin Dumitrescu | 01.05.2019 | 11:11
Barcelona - Liverpool. Pariorii merg pe victoria lui Messi şi compania

Barcelona e favorită la pariuri în faţa lui Liverpool! Bookmakerii văd în echipa lui Leo Messi echipa cu cele mai mari şanse la câştigarea trofeului şi, implicit, formaţia care va merge mai departe, în finala de la Madrid, din această semifinală, chiar dacă Liverpool, echipă care a jucat pentru trofeu anul trecut şi a pierdut la Kiev cu 3-1 în faţa lui Real Madrid, are şi atuuri care nu pot fi neglijate.

Barcelona, favorită la pariuri să câştige cu Liverpool

La toate casele de pariuri cota la victorie în meciul de pe Nou Camp pentru echipa catalană variază între 1,80 şi 1,88, semn că meciul nu va fi uşor, dar Leo Messi şi colegii lui se vor impune la final. Englezilor li s-au acordat cote între 4,30 şi 4,50 pentru a câştiga pe terenul catalanilor. Şi egalul este foarte bun, între 3,75 şi 3,90, iar pentru cei care cred în echipa lui Klopp opţiunea şansă dublă X2 e foarte bună, 1,75.

Fiind vorba de două echipe ofensive se aşteaptă şi un meci cu goluri. Over 2,5 oferă o cotă de 1,75, ceea ce nu e deloc rău, iar varianta TG 2-4 are cotă 1,47. Bună este şi opţiunea TG 1-3, cotă 1,50. Cine crede că Liverpool se va închide bine poate încerca TG 0-2 goluri, cotă 2,20. Sau chiar un singur gol în tot meciul, cotă 4,20.

Barcelona - Liverpool. Englezii sunt outsideri inclusiv pentru bookmakeri
Barcelona – Liverpool. Englezii sunt outsideri inclusiv pentru bookmakeri

Cea mai sigură opţiune pare a fi 1X şi minim două goluri în meci

La calificare tot Barca stă mai bine, cu cota de 1,70, faţă de 2,40 pentru cormorani. Şi varianta PSF, adică victorie după prima repriză sau la final e bună, cu 1,60 până la 1,65 pentru catalani. Să înscrie ambele echipe aveţi cotă 1,67, iar over 2,5 şi marchează ambele are 2,10. Două goluri înscrise de Barcelona, indiferent de scor, înseamnă o mare valoare, cotă 1,85, iar un gol Liverpool are 1,35-1,40.

Victoria catalanilor combinată cu înscrierea a minim două goluri are cotă 2,30. Foarte accesibilă şi extrem de posibilă e opţiunea şansă dublă 1X şi minim două goluri în meci, cotată cu 1,45-1,50. Barca e greu de crezut că va pierde acasă, iar de marcat două goluri în tot meciul este o mare probabilitate. Deci aceasta ar putea fi una dintre cele mai sigure variante de pronostic corect.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
Top 3 cele mai citite
Ţara Galilor
Ţara Galilor
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!