Fotbal international

Barcelona, gafă colosală: ”Mergem la Bucureşti în Champions!” Anunţul care i-a înfuriat pe unguri

30.11.2020 | 14:35
Barcelona gafa colosala Mergem la Bucuresti in Champions Anuntul care ia infuriat pe unguri
ADVERTISEMENT

Gafă colosală comisă de FC Barcelona, care a confundat Budapesta cu București și a anunțat că joacă în capitala României meciul cu Ferencvaros din etapa a cincea a Grupei G din Champions League.

Catalanii și-au asigurat calificarea în optimile de finală încă din runda precedentă, atunci când au învins în deplasare Dinamo Kiev, scor 4-0.

ADVERTISEMENT

În schimb, Ferencvaros nu a reușit până acum decât o remiză pe teren propriu cu formația lui Mircea Lucescu, iar cele două echipe se luptă pentru locul trei în grupă care duce în Europa League.

Gafă colosală comisă de FC Barcelona

FC Barcelona merge relaxată la întâlnirea cu Ferencvaros, iar acest lucru s-a văzut și în anunțul făcut pe rețelele de socializare, acolo unde oficialii clubului au comis o gafă colosală anunțând că partida cu Ferencvaros se joacă la București.

ADVERTISEMENT

”Barca se îndreaptă spre București pentru meciul de miercuri cu Ferencvaros din Liga Campionilor”, se arată în anunțul surprinzător făcut de catalani.

Barcelona gafă colosală

Mesajul spaniolilor i-a înfuriat pe fanii unguri, care consideră lipsă de respect faptul că orașul Budapesta a fost confundat cu Bucureștiul, în ciuda faptului că acest lucru s-a întâmplat de nenumărate ori în sens invers.

ADVERTISEMENT

”Vă referiți la Budapesta, nu?”, ”Este Budapesta, idioți triști, nu București” sau ”Ei îl numesc București, dar noi îi vom măcelări ca pe o vacă”, sunt doar câteva dintre mesajele furioase ale suporterilor lui Ferencvaros.

Barcelona gafă colosală

În ciuda faptului că rezultatele din La Liga nu sunt cele așteptate, iar locul în clasamernt este unul modest, Barcelona va merge la Budapesta cu moralul ridicat după victoria la scor, 4-0, cu Osasuna Pamplona.

ADVERTISEMENT

În plus, gruparea catalană traversează o perioadă dificilă din punct de vedere financiar în urma crizei provocate de pandemia de coronavirus. În lipsa posibilității de a încasa bani din vânzarea de bilete și abonamente, Barcelona a făcut reduceri salariale serioase, acestea fiind diminuate cu 42% față de bugetul din sezonul 2019-2020.

ADVERTISEMENT
Tags: