Video. Ce a putut să facă Barcelona cu Getafe la meciul 300 al lui Messi

Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
11/02/2018, 10:37
Video. Ce a putut să facă Barcelona cu Getafe la meciul 300 al lui Messi

UPDATE, ora 19:05 / Catalanii au atacat dezlănţuit, dar portarul Guaita a prins o zi mare şi partida s-a terminat 0-0. Messi a jucat meciul 300 pe Camp Nou, iar Busquets a evoluat în partida 300 pentru Barcelona în campionat.


Barcelona – Getafe LIVE STREAM La Liga. Lionel Messi va trăi un moment special la meciul cu Getafe. Starul catalanilor va bifa meciul cu numărul 300 pe Camp Nou. În cele 299 de partide pe care le-a jucat pe teren propriu în tricoul blaugrana, Barcelona a câştigat de 246 de ori.

Barcelona – Getafe LIVE STREAM La Liga. Ernesto Valverde, antrenorul catalanilor, a prefaţat partida Barcelona – Getafe la conferinţa de presă premergătoare meciului. Tehnicianul de 54 de ani a declarat că se aşteaptă la un meci difici şi a lăudat apărarea adversarilor de duminică. VEZI AICI MECIUL.

Barcelona – Getafe LIVE STREAM La Liga. “Am ajuns în partea decisivă a sezonului, când titlul se decide. Suporterii trebuie să înţeleagă că va fi o perioadă mai dificilă. Getafe este o echipă care se apără foarte bine şi au un sezon bun până acum. Trebuie să fim concentraţi la această partidă. Vreau să continuăm seria bună, dar Getafe va pune multă presiune pe noi, e o echipă inconfortabilă”, a declarat Ernesto Valverde.

Barcelona – Getafe LIVE STREAM La Liga. Mina, în lot pentru meciul cu Getafe

Barcelona – Getafe LIVE STREAM La Liga. Antrenorul Barcelonei a vorbit şi despre situaţia jucătorilor accidentaţi. Ernesto Valverde a anunţat că Pique ar putea să fie titular în meciul cu Getafe, dar că o decizie va fi luată abia în ziua partidei.

Barcelona – Getafe LIVE STREAM La Liga. Vermaelen este în ultima fază a recuperării, săptămâna viitoare revine la antrenamente. Pique încă resimte dureri după meciul cu Espanyol. Duminică o să iau o decizie. Yerry Mina este pregătit să joace şi face parte din lot”, a mai precizat Valverde.

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.