Fotbal international

Barcelona – Girona 2-2 în etapa a 5-a din La Liga. Trupa lui Valverde, la egalitate cu Real Madrid

23.09.2018 | 17:37
Barcelona  Girona 22 in etapa a 5a din La Liga Trupa lui Valverde la egalitate cu Real Madrid
ADVERTISEMENT

Barcelona a remizat, 2-2, pe terenul celor de la Girona în etapa a 5-a din La Liga și ete în acest moment la egalitate de puncte cu marea rivală Real Madrid în fruntea clasamentului.

Formaţia de pe Camp Nou a început excelent sezonul şi are patru victorii în LaLga şi un golaveraj de 14-3 în primele runde. Girona nu a arătat forţa marilor rivali, însă a pierdut doar un singur meci, cu Real Madrid şi are şapte puncte până în acest moment.

ADVERTISEMENT

UPDATE, Min 64: Gerrard Pique aduce egalarea după o lovitură de cap excelentă.


UPDATE, Min. 52: Cristian Stuani a reușit dubla pentru Girona, iar micuța formație catalană a preluat conducerea pe Camp Nou.


UPDATE, Min. 35: Clement Lenglet a văzut direct cartonașul roșu în urma unei lovituri cu cotul după ce Barcelona a deschis scorul prin Leo Messi.

ADVERTISEMENT


UPDATE, ORA 21:15:

Echipele de start:

Barcelona: Ter Stegen- Semedo, Lenglet, Pique, Alba- Arthur, Busquets, Vidal- Messi, Suarez, Dembele

Girona: Bono- Muniesa, Alacala, Espinosa, Juanpe, Aday – Porro, Granell, Pons, Garcia- Portu, Stuani


Barcelona – Girona Live Video pe Digi Sport 2, Telekom Sport 2 

Duelul Barcelona – Girona va fi transmis live de cele 2 televiziuni care au achiziționat drepturile TV ale campionatului spaniol. Fanatik.ro te va ține la curent cu cele mai importante faze VIDEO din meci, iar dacă vrei să vezi live stream Barcelona – Girona, o poți face online de pe telefonul sau laptopul tău accesând acest LINK.

ADVERTISEMENT

Live Stream Barcelona – Girona. Un alt mod de a vedea meciul Online

Meciul dintre Barcelona şi Girona va fi transmis şi pe postul Look Sport. În plus, fanii pot urmări duelul de sâmbătă, de la ora 21:45, şi online, pe FANATIK.RO. Cele două echipe catalane s-au întâlnit ultima dată la începutul lui 2018, într-un meci câştigat de Barcelona cu 6-1. Girona a deschis scorul atunci în minutul 3 prin Portu, dar Suarez şi Leo Messi, ambii cu câte 2 goluri au liniştit apele până la pauza jocului de pe Camp Nou. Tabela de marcaj avea să fie completată în repriza a doua de golurile marcate de Suarez şi Philippe Coutinho.

Echipele probabile la meciul Barcelona – Girona. Malcom, absent la formaţia gazdă

Barcelona: Ter Stegen- Semedo, Umtiti, Pique, Alba- Arthur, Busquets, Coutinho- Messi, Suarez, Dembele

ADVERTISEMENT

Girona: Bono- Alacala, Espinosa, Juanpe – Porro, Granell, Luiz, Aday- Portu, Garcia- Stuani

Barcelona – Girona, etapa 5 din Liga 1 Betano – cote și ponturi la pariuri 

Formaţia antrenată de Luis Enrique este mare favorită în această partidă şi are o cotă de 1.15,  în timp ce o remiză este creditată cu o cotă de 8.50 de bookmakeri. Cei care vor miza pe un succes al Gironei îşi pot majora substanţial venitul în condiţiile în care se pot bucura de o cotă de 17.00. Specialiştii se aşteaptă la o partidă cu multe goluri pe Camp Nou şi au oferit o cotă de doar 1.30 pentru un meci în care se vor înscrie cel puţin trei goluri. Cei care sunt mai curajoşi pot încerca o cotă de 5.50 pentru un duel în care se vor înscrie cel puţin şase goluri.

ADVERTISEMENT