Fotbal international

Barcelona – Huesca 8-2! Messi, o nouă bornă istorică. Video

02.09.2018 | 19:31
Barcelona  Huesca 82 Messi o noua borna istorica Video

Barcelona câștigă cu 8-2 meciul cu nou promovata Huesca. Leo Messi a devenit primul jucător din istorie care atinge borna celor 150 de pase decisive în LaLiga. Catalanii le-au dat 8 goluri celor de la Huesca pentru a doua oară în ultimii 5 ani. Catalanii au maximum de puncte după primele 3 etape. 


Barcelona – Huesca 8-2 (Messi 16, 61; Pulido aut. 24, Suarez 39, 90+2 pen., Dembele 48, Rakitic 53, Alba 81/ Hernandez 3, Gallar 42)


UPDATE, ora 19:30. Echipele de start în Barcelona – Huesca:

Catalanii au 2 victorii obținute în primele 2 etape din Spania. Au învins în runda inaugurală pe Alaves cu scorul de 3-0, apoi au trecut de Valladolid cu 1-0 în deplasare. Huesca a pornit cu o victorie pe terenul celor de la Eibar, scor 2-1, apoi au făcut 2-2 pe terenul celor de la Athletic Bilbao. Partida catalanilor cu nou promovata Huesca este transmisă în direct de posturile TV din România.

Barcelona – Huesca Live Video pe Look TV, Telekom Sport 2 și Digisport 2

Barcelona – Huesca va fi transmis live de toate cele 3 posturi TV din România care au achiziționat drepturile de televizare. De la ora 19.30, Look TV, Telekom Sport 2 și Digisport 2 vor intra în direct pentru a transmite live meciul contând pentru etapa a 3-a din campionatul Spaniei. FANATIK.RO te va ține la curent cu cele mai importante faze VIDEO, iar dacă vrei să vezi live stream Barcelona – Huesca, o poți face online de pe telefonul sau laptopul tău accesând acest LINK.

Live Stream Barcelona – Huesca. Un alt mod de a vedea meciul Online

În cazul în care nu reușești să vezi live online Barcelona – Huesca, o altă modalitate de a vedea partida în format Live Stream este să accesezi acest LINK. De asemenea, începând cu acest sezon, Facebook transmite online meciurile din LaLiga, însă doar în India, Afganistan, Bangladesh, Bhutan, Nepal, Maldive, Sri Lanka şi Pakistan. Facebook a plătit 90 de milioane de euro pentru dreptul de a transmite partidele din prima ligă a Spaniei.

Echipele probabile Barcelona – Huesca. Ce probleme au Valverde și Franco

Carles Alena, Denis Suarez, Sergi Samper, Rafinha și Thomas Vermaelen sunt jucătorii pe care antrenorul Ernesto Valverde nu se poate baza în partida cu Huesca. De partea cealaltă, Leo Franco nu se confruntă cu probleme de lot.

Echipa probabilă Barcelona (4-4-2): Ter Stegen; Roberto, Pique, Umtiti, Alba; Dembele, Rakitic, Busquets, Coutinho; Messi, Suarez.

Echipa probabilă Huesca (4-4-2): Werner; Miramon, Pulido, Etxeita, Luisinho; Gallar, Musto, Melero, Gomez; Hernandez, Longo.

Barcelona – Huesca, etapa a 3-a LaLiga. Cote și ponturi la pariuri

Gazdele sunt favorite să câștige confruntarea de pe Camp Nou. Barcelona a fost cotată de casele de pariuri cu 1,06 pentru o victorie, în timp ce Huesca a primit din partea bookmakerilor cota 34.00. Cei care vor să parieze pe egal vor avea cota 14,00. Unul dintre pariurile interesante este “Ambele echipe înscriu”, pentru care pariorii vor avea cota 2,22. În ceea ce privește jucătorii care sunt favoriți să marcheze, Lionel Messi are 1,25, Luis Suarez – 1,38, iar Philippe Coutinho – 1.90. Jucătorul cu cea mai mare șansă să înscrie în poarta Barcelonei este Cucho Hernandez, care a primit cota 3,40. Scorurile care au primit cota cea mai mică (7,50) sunt 3-0 și 4-0 pentru catalani.

  • Barcelona a câștigat ultimele 3 partide;
  • Catalanii nu au primit gol acasă în ultimele 3 meciuri;
  • Trupa antrenată de Ernesto Valverde are 5 partide consecutive fără egal.