Barcelona îi face loc lui Florin Andone în primul 11! Deportivo va primi clauza de reziliere

Gabriel Esanu   
in STIRI INTERNATIONALE
26/07/2016, 19:19
Barcelona îi face loc lui Florin Andone în primul 11! Deportivo va primi clauza de reziliere

Florin Andone a revenit în Primera Division şi va juca în sezonul viitor la Deportivo La Coruna, care l-a cumpărat pe atacantul român de la Cordoba, pentru patru milioane de euro.

Conform informaţiilor oferite de presa din Spania, FC Barcelona îi asigură lui Andone un loc de titluar la Deportivo. Catalanii au pus ochii pe vedeta din ofensiva formaţiei din Galicia, Lucas Perez, pe care ar vrea să îl achiziţioneze pentru a asigura o rezervă pentru tripleta de aur, Messi, Suarez şi Neymar.

Lucas Perez, 27 de ani, are o clauză de reziliere în contractul cu Deportivo La Coruna în valoare de 20 de milioane de euro, pe care catalanii ar fi gata să o plătească. Varianta Perez a apărut la Barcelona după ce au eşuat negocierile pentru Gameiro, iar varianta Vietto pare destul de complicat de rezolvat.

În sezonul trecut, Lucas Perez a dat 19 goluri şi 11 pase decisive pentru Deportivo La Coruna. În afară de Andone şi Lucas Perez, Depor mai are un singur atacant în lot, Oriol Riera, 30 de ani.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×