Incredibil! Care e condiţia bombă ca Valverde să continue pe Camp Nou

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
15/04/2018, 12:46
Incredibil! Care e condiţia bombă ca Valverde să continue pe Camp Nou

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Barcelona este aproape campioană şi poate lua şi Cupa Spaniei, după finala cu Sevilla. Dar pentru orgoliul preşedintelui Josip Bartomeu cele două trofee nu valorează nimic în raport cu câştigarea Champions League. Şi la acest capitol gruparea catalană e chiar repetentă, pentru că de trei sezoane încoace s-a oprit mereu în faza sferturilor de finală.

Inacceptabil pentru un club de talia Barcelonei. Iar supărarea care ar atinge cote maxime pe Nou Camp ar fi dacă marele duşman, Real Madrid, ar câştiga al treilea an la rând Champions League. Umilinţa catalanilor ar fi imensă. În aceste condiţii succesele interne nu ar mai avea aproape nici o valoare. 

Ce îi reproşează Bartomeu lui Valverde

Iar pentru Valverde, scrie cotidianul catalan Sport, unul dintre ziarele de casă ale Barcelonei, ar putea fi sfârşitul, pentru că Bartomeu nu va putea accepta că va primi o nouă palmă din partea duşmanului din Madrid. Antrenorul actual al lui Messi şi compania s-ar putea salva într-un singur caz.

Condiţia ca Valverde să continue pe Camp Nou nu e legată de capacitatea sa profesională şi nici de relaţia cu vestiarul. Pur şi simplu trebuie ca Real Madrid să nu câştige din nou Champions League. Pentru că Bartomeu i-a reproşat lui Valverde faptul că nu a ştiut să procedeze ca Zidane la Real, să odihnească la unele meciuri vedetele şi acestea la returul cu Roma au părut pur şi simplu stoarse de energie.

Închide ×