Superofertă de ultimă oră pentru Griezmann! Clauză de 300 de milioane

Sorin Dumitrescu   
in Stiri sportive
28/03/2018, 19:15
Superofertă de ultimă oră pentru Griezmann! Clauză de 300 de milioane

Presa spaniolă a tot scris de câteva luni încoace despre iminenta despărţire la vară între Atletico Madrid şi internaţionalul francez Antoine Griezmann, care este în acest moment MVP-ul din echipa pregătită de Diego Simeone. Şi încet încet concluzia a început să meargă într-o singură direcţie, cea a noii destinaţii pentru Griezmann ca fiind tot în Primera Division, dar pe Nou Camp, la Barcelona.

Argumentele acestei afaceri păreau destul de simple. Griezmann poate fi achiziţionat pe baza clauzei de eliberare pentru o sumă superaccesibilă pentru Barcelona, dar şi pentru oricare altă mare putere din fotbalul european, doar 100 de milioane euro. Francezul ar agrea ideea de a rămâne într-un campionat pe care îl cunoaşte bine şi pentru care limba spaniolă nu mai e o problemă.

 

Însă, informează presa iberică, lucrurile s-ar putea schimba în scurt timp cu 180 de grade, în sensul în care Griezmann să nu meargă la Barcelona, pentru că a primit o ofertă fantastică şi tot din Primera Division. Iar cine concurează cu Barcelona, cu şanse mari, este chiar actuala sa echipă, Real Madrid.

Concret, pentru a nu pleca de pe Wanda Metropolitan, noua casă a lui Atletico, lui Griezmann i se oferă un salariu de 14 milioane anual şi contract până în 2022. Iar noua clauză de eliberare ar urma să fie triplă, adică 300 de milioane euro!

Închide ×