Fotbal international

Barcelona îl trimite pe Dembele la psiholog. E dependent de jocuri video, la fel ca Alibec

20.11.2018 | 17:05
Barcelona il trimite pe Dembele la psiholog E dependent de jocuri video la fel ca Alibec

Barcelona îi mai dă o șansă lui Ousmane Dembele, sau cel puțin asta reiese din ultima decizie a oficialilor de pe Camp Nou. Catalanii au hotărât să îl trimită pe Dembele la psiholog, după ce și-au dat seama că jucătorul este dependent de jocuri de noroc, o pasiune comună cu Denis Alibec. Din păcate, cei doi mai au în comun și faptul că nu dau randament pe teren din cauza orelor pierdute în fața consolei.

Fotbalistul francez a intrat în dizgrația tuturor pe Camp Nou, mai ales după ce a întârziat la un antrenament, iar staff-ul nu a reușit să dea de el. În cele din urmă jucătorul le-a spus că a avut probleme la stomac, însă medicul echipei a anunțat că Dembele nu are niciun fel de problemă. Acesta a pierdut și susținerea coechipierilor, iar Luis Suarez i-a transmis un mesaj clar: să se inspire din exemplele de profesionalism pe care le are în vestiarul echipei și să fie mult mai responsabil.”

Barcelona îl trimite pe Dembele la psiholog. Și alți jucători au aceeași problemă

Dependența de jocuri video este des întâlnită în rândul fotbaliștilor, însă orele pierdute în fața monitorului le scade randamentul, iar mulți dintre ei ajung în cele din urmă să joace fotbal doar pe… consolă. În România, Denis Alibec este unul dintre jucătorii care are aceeași pasiune cu cea a lui Ousmane Dembele. “Îmi place foarte mult asta. De fapt mă relaxează destul de mult. În plus, îmi pune și mintea la contribuție”, declara Alibec pe vremea când juca la FCSB.

Dembele nu este singurul jucător din lotul Barcelonei care își pierde timpul cu jocurile video. Oficialii catalani au descoperit că Umtiti și Arthur au aceeași pasiune și sunt pregătiți să facă orice pentru a-și salva jucătorii. Dacă Dembele nu își va reveni în perioada următoare, Barcelona este dispusă să îl vândă, iar Liverpool este unul dintre cluburile interesate de transferul francezului de 21 de ani.