Fotbal international

Barcelona încearcă să-l convingă pe Ansu Fati să semneze un nou contract! Catalanilor le e frică de oferta lui Manchester United

24.07.2020 | 16:45
Barcelona incearca sal convinga pe Ansu Fati sa semneze un nou contract Catalanilor le e frica de oferta lui Manchester United
ADVERTISEMENT

Ansu Fati este unul dintre cei mai buni și cei mai în formă jucători ai Barcelonei din acest sezon, în ciuda vârstei sale foarte fragede.

La numai 17 ani, Ansu Fati a ajuns în atenția cluburilor mari din Europa, printre care și Manchester United.

ADVERTISEMENT

Totuși, catalanii vor să-i propună o nouă înțelegere, de teama ofertei pregătite de formația lui Ole Gunnar Solskjaer.

Barcelona încearcă să-l convingă pe Ansu Fati să semneze un nou contract

Barcelona vrea să-l convingă pe Ansu Fati să semneze o nouă înțelegere, mai ales după ce Manchester United s-a arătat interesată de serviciile lui.

ADVERTISEMENT

Puștiul catalanilor a semnat o prelungire a contractului până în 2022, cu o opțiune de prelungire pentru doar două sezoane.

Acum, oficialii vicecampioanei Spaniei, vor să-l convingă să semneze o nouă prelungire, la care să-i seteze o clauză de reziliere în valoare de 300.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Catalanii vor să scape de Antoine Griezmann

Între timp, catalanii vor să scape de Antoine Griezmann, cel care a venit ca un star pe „Camp Nou”, dar care a dezamăgit crunt. Barcelona vrea să-l aducă în schimb pe Lautaro Martinez, de la Inter Milano sau pe Pierre-Emerick Aubameyang, de la Arsenal.

Oferte are destule și nu de oriunde. PSG așteaptă o asemenea mutare, de a putea completa tandemul de la naționala campioană mondială cu Mbappe și Griezmann ca pe o mană cerească.

ADVERTISEMENT

Este dorit și în Premier League, mai ales de Manchester United, dar este exclusă o revenire sub comanda lui Diego Simeone, pentru că acesta l-a avertizat asupra ceea ce îl va aștepta la Barcelona, dar a vorbit cu pereții.

Totodată, Barcelona și l-ar dori înapoi și pe Neymar, însă PSG se ține tare și nu vrea să-i dea drumul prea curând starului brazilian.

  • 96.000.000 de euro este cota de piață a lui Antoine Griezmann, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
ADVERTISEMENT