Fotbal international

Barcelona își face planul pentru sezonul următor! Cine pleacă de la catalani

27.07.2020 | 22:22
Barcelona isi face planul pentru sezonul urmator Cine pleaca de la catalani
ADVERTISEMENT

Barcelona își regândește noua strategie pentru sezonul viitor, iar catalanii vor renunța la câțiva jucători care nu au mai dat randamentul din anii trecuți.

Samuel Umiti este unul din fotbaliștii care mai mult ca sigur va pleca de pe „Camp Nou” în această vară.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Arturo Vidal va mai rămâne încă un sezon, deși, la un moment dat, era dat ca și plecat de la Barcelona.

Jucătorii care pleacă de la Barcelona

Barcelona vrea să revină pe primul loc în Spania, după ce a pierdut titlul în sezonul recent încheiat în fața rivalilor de la Real Madrid, iar catalanii nu vor să mai facă pași greșiși.

ADVERTISEMENT

Primul jucător pe lista de plecare este fundașul central Samuel Umtiti, care nu s-a mai ridicat la nivelul așteptărilor. În orice caz, francezul nu duce lipsă de oferte și e dorit de mai multe cluburi din Premier League și Serie A.

Un alt fotbalist care are șanse mari să o părăsească pe Barcelona este Ivan Rakitic, cel care poate ajunge la Inter Milano, unde ar fi dorit de Antonio Conte.

ADVERTISEMENT

Arturo Vidal rămâne pe „Camp Nou”

În ciuda faptului că Arturo Vidal era pe pas de plecare de la Barcelona, șefii catalani s-au decis să-l mai păstreze pe mijlocașul din Chile, care a avut evoluții constante și chiar a fost un adevărat lider la mijlocul terenului, în anumite partide.

Țintele principale ale catalanilor rămân Neymar și Lautaro Martinez, iar dacă în cazul starului brazilian șansele sunt foarte mici de a-l readuce pe „Camp Nou”, atacantul lui Inter Milano ar putea fi transferat de Barcelona.

ADVERTISEMENT

Catalanii iau în considerare și un posibil schimb cu Antoine Griezmann, plus o sumă de bani, pentru starul „nerazzurrilor”.

  • 11.000.000 de euro este cota de piață a lui Arturo Vidal, conform site-ului de specialitate transfermakt.com
  • 33 de ani a împlinit Arturo Vidal pe 22 mai
ADVERTISEMENT