Carousel hot news

Geniul Leo Messi! Video viral! Cum cântă la pian imnul Ligii!

Messi cântă imnul UCL la pian, înainte de Barcelona - Juventus! FC Barcelona o întâlneşte marţi, de la ora 21:45, pe Juventus în prima etapă din grupele Ligii Campionilor. Partida este o...
Autor: Razvan Nicolae | 12.09.2017 | 12:22
Geniul Leo Messi! Video viral! Cum cântă la pian imnul Ligii!

Messi cântă imnul UCL la pian, înainte de Barcelona – Juventus! FC Barcelona o întâlneşte marţi, de la ora 21:45, pe Juventus în prima etapă din grupele Ligii Campionilor. Partida este o reeditare a finalei din ediţia 2014-15 a celei mai importante competiţii intercluburi din Europa. Cu doar câteva ore înaintea meciului, una dintre vedetele catalanilor a reuşit să facă furori pe internet.

Lionel Messi a prefaţat startul grupelor Ligii Campionilor cu un spot publicitar pentru Adidas. Starul argentinian a fost filmat în timp ce cânta la pian, însă nu orice piesă. Decarul catalanilor a cântat imnul Ligii Campionilor, fotbalistul de 30 de ani arătând că are talent nu doar pe gazon, ci şi în afara lui. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Cum se pregăteşte Messi de Barcelona – Juventus

Chiar dacă totul a fost un videomontaj realizat cu acurateţe, nimeni nu poate spune că nu a fost emoţionat atunci când a ascultat imnul Ligii Campionilor cântat de unul dintre cei mai buni fotbalişti din istorie. Marţi seară, toţi ochii vor fi pe vedeta lui FC Barcelona, catalanii dând startul unei noi campanii, la finalul căreia îşi doresc să cucerească trofeul pentru a 6-a oară în istorie.

Lionel Messi a câştigat trofeul Ligii Campionilor de patru ori şi este al doilea cel mai bun marcator al competiţiei, starul catalanilor marcând până în prezent 94 de goluri în 115 meciuri jucate. Singurul care l-a depăşit este marele său rival, Cristiano Ronaldo. Vedeta lui Real Madrid a marcat 105 goluri în 140 de meciuri şi este pe locul 5 în topul partidelor jucate în Liga Campionilor.

513 goluri a marcat Lionel Messi, în toate competiţiile, pentru FC Barcelona

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!