L-a părăsit norocul! Un parior a pierdut o avere din cauza Barcelonei

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
13/04/2018, 17:30
L-a părăsit norocul! Un parior a pierdut o avere din cauza Barcelonei

Un parior spaniol a mizat pe calificarea echipei FC Barcelona în semifinalele Champions League, în dauna italienilor de la AS Roma, Catalanii aveau o cotă infimă, 1,14, deoarece mcâştigaseră prima manşă cu scorul de 4-1.

Pentru a putea obţine un venit simţitor, pariorul a mizat 2.500 de euro. El ar fi obţinut un profit de 350 de euro, dar trupa lui Ernesto Valverde s-a făcut de râs pe Stadio Olimpico şi a pierdut surprinzător în faţa Romei cu 3-0.

Barcelona a fost din nou eliminată în sferturile Champions League

FC Barcelona era una dintre marile favorite la câştigarea Champions League în acest sezon, dar s-a înclinat în sferturile de finală pentru al treilea an consecutiv. Anul trecut, catalanii au fost eliminaţi de Juventus Torino, iar acum două sezoane de Atletico Madrid.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×