Carousel hot news

VIDEO. Barcelona rupe Spania! Messi a distrus-o şi pe Las Palmas!

UPDATE, ora 19:33. Barcelona câştigă fără emoţii meciul împotriva lui Las Palmas şi continuă parcursul perfect în Primera Division. Busquets a deschis scorul imediat după pauză, în...
02.10.2017 | 00:05

UPDATE, ora 19:33. Barcelona câştigă fără emoţii meciul împotriva lui Las Palmas şi continuă parcursul perfect în Primera Division. Busquets a deschis scorul imediat după pauză, în minutul 48, iar Messi a închis tabela în minutele 70 şi 77. VEZI VIDEO REZUMAT 

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

UPDATE, ora 17:15. Barcelona – Las Palmas LIVE STREAM Primera Division. A început meciul de pe Nou Camp. VEZI MECIUL LIVE VIDEO AICI 

UPDATE, ora 16:50 / OFICIAL! Conducătorii celor de la FC Barcelona au anunţat că partida cu Las Palmas se va disputa cu porţile închise, după ce Federaţia a refuzat ca meciul să fie amânat.

comunicat

UPDATE, ora 16:25 / Jucătorii Barcelonei vor ca partida să se dispute, deşi oficialii ar fi dorit ca acest lucru să nu se întâmple. Ca să nu piardă meciul cu 3-0 la masa verde, dar să şi evite riscul unor incidente, şefii clubului catalan ar putea decide ca partida să se desfăşoare cu porţile închise.

O decizie în acest sens se va lua în perioada imediat următoare.

VEZI ÎN VIDEO DE MAI JOS CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CATALONIA, ÎN TIMP REAL

UPADTE, ora 16:08 / Barcelona a anunţat unilateral că suspendă partida cu Las Palmas din Primera Division! Liga Profesionistă şi Federaţia au decis ca meciul să se joace, iar catalanii riscă să piardă cu 3-0 meciul. Şefii Barcei au hotărât ca meciul să nu se joace din cauza unor posibile incidente. Cei de la Las Palmas aveau pregătite echipamente cu steagul Spaniei imprimat pe tricourile de joc.


UPDATE, ora 16.00: Conducătorii Federaţiei Spaniole au decis suspendarea partidei FC Barcelona – Las Palmas, din cauza incidentelor din oraş cauzate de referendumul pentru independenţa Cataloniei. Poliţiştii spanioli au tras cu bile de cauciuc înspre oamenii adunaţi să voteze la referendum. S-au format cozi uriaşe la secţiile de votare, iar un număr impresionant de jandarmi au împânzit oraşul şi încearcă împiedicarea votului. Poliţiştii confiscă tot mai multe buletine de vot şi încearcă eliberarea secţiilor de votare, în ciuda rezistenţei populaţiei.


Barcelona – Las Palmas LIVE STREAM Primera Division. Oficialii clubului FC Barcelona au avut o şedinţă de urgenţă în urm a căreia a cerut amânarea meciului cu Las Palmas, programat de la ora 17.15 pe Camp Nou, dar Federaţia Spaniolă insistă ca partida să se dispute. Decizia de amânare ar putea fi luată pentru a evita eventuale violenţe, ţinând cont că pentru regiunea Catalonia este o zi istorică în care se va putea decide independenţa.

Tensiunea este în creştere la Barcelona, după ce oficialii clubului din Insulele Canare au anunţat că la partida de pe Camp Nou jucătorii vor purta pe tricouri drapelul Spaniei. “Credem în unitatea Spaniei”, este explicaţia deciziei luate de conducerea clubului Las Palmas. Astăzi au fost mai multe incidente în Barcelona, poliţiştii fiind nevoiţi să folosescă gloanţe de cauciuc pentru restabilirea ordinii.

Barcelona – Las Palmas LIVE STREAM Primera Division. Barcelona ar putea să evolueze în alt campionat

Barcelona – Las Palmas LIVE STREAM Primera Division. Referendumul pentru independenţa Cataloniei, care are loc astăzi, în ciuda faptului că acesta este considerat ilegal la Madrid, creşte tensiunea nu doar din punct de vedere politic, ci şi sportiv. Pentru că în cazul în care catalanii se desprind de Spania, FC Barcelona şi alte formaţii din regiune ar putea fi excluse din campionatul spaniol, potrivit preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal din această ţară, Javier Tebas.

Barcelona – Las Palmas LIVE STREAM Primera Division. Cu toate acestea, directorul general al sportului catalan, Gerard Figueras, susţine că actuala vicecampioană a Spaniei va avea dreptul să decidă în ce campionat îşi doreşte să evolueze. Conform acestuia, variantele Serie A, Ligue 1 sau Premier League nu trebuie excluse.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri