Video. Messi, nou record în Spania! L-a egalat pe Ronaldinho

Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
08/04/2018, 10:15
Video. Messi, nou record în Spania! L-a egalat pe Ronaldinho

Barcelona a învins-o pe Leganes, scor 3-1, graţie unui hat-trick al lui Lionel Messi. Starul argentinian i-a ajutat pe catalani să egaleze recordul celor de la Real Sociedad, care reuşise 38 de meciuri fără înfrângere la începutul anilor ’80.

Primul gol marcat de Lionel Messi a venit în urma unei lovituri libere. Atacantul de 30 de ani a ajuns la a şasea reuşită de acest gen, egalând recordul lui Ronaldinho, care reuşise acelaşi lucru în sezonul 2006-07.

Messi, 29 de goluri în La Liga după Barcelona – Leganes 3-1

Cristiano Ronaldo, un adevărat specialist al golurile marcate din lovitură liberă, este în urma lui Lionel Messi în acest sezon. Starul lui Real Madrid a reuşit să marcheze o singură dată după o astfel de fază. După tripla de pe “Camp Nou”, Lionel Messi a ajuns la 29 de goluri în acest sezon.

Ştirea MOMENTULUI

Cine transmite la TV Valencia – Juventus, din grupele Champions League! “Liliecii” nu se tem de Ronaldo

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×