Fotbal international

Barcelona-Levante 3-0. Dembele și Messi întorc rezultatul, iar catalanii merg în „sferturile” Cupei Regelui. Video

17.01.2019 | 23:15
BarcelonaLevante 30 Dembele si Messi intorc rezultatul iar catalanii merg in sferturile Cupei Regelui Video

După 1-2 în tur, Barcelona a reușit să câștige cu 3-0 returul disputat pe Camp Nou cu Levante, în optimile Cupei Regelui. Golurile catalanilor au fost marcate de Ousmane Dembele (x2) și de Lionel Messi.

Rămâne de văzut însă ce decizie va lua Federația, după ce Barcelona ar fi folosit în tur un fotbalist care nu avea drept de joc.

Min. 54 – GOOOOOOL BARCELONA! Marchează și Leo Messi

Min. 31 – GOOOOOOL BARCELONA! Dembele reușește dubla în decurs de un minut

Min. 30 – GOOOOOOOL BARCELONA! Înscrie Dembele, iar catalanii sunt calificați la acest scor


Min. 1 – A început partida

UPDATE. Echipele de start

Echipele de start Barcelona - Levante
Echipele de start Barcelona – Levante

Meciul Barcelona – Levante se joacă joi, 17 ianuarie, cui începere de la ora 21:30, în cadrul returului optimilor de finală ale Cupei Spaniei. Jocul începe de la scorul de 2-1 pentru Levante, care ar fi putut chiar conclude meciul tur, jucat la Valencia, cu un avantaj de două goluri, dacă ar fi fost mai atentă în ultimele minute și ar fi evitat înscrierea unui gol de către catalani. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

În meciul tur, jucat la Valencia, antrenorul Ernesto Valverde a decis să nu îi trimită pe teren pe Leo Messi și pe Luis Suarez, care nici nu au făcut deplasarea. Rezultatul s-a văzut în deznodământul partidei, care a adus unul dintre puținele momente nefaste pentru catalani în acest sezon. Levante a câștigat cu 2-1, scorul este evident ușor de remontat de către Barcelona, însă marea dilemă a lui Valverde, explicată și de ziarele locale este dacă îl mai poate odihni din nou pe Messi sau riscul este prea mare.

Barcelona – Levante LIVE STREAM şi LIVE VIDEO pe FANATIK.RO

Partida Barcelona – Levante are loc joi, 17 ianuarie, de la ora 22:30 pe stadionul Nou Camp. Partida nu e televizată în România, dar o puteți  Cu siguranță, cea mai mare arenă europeană nu va fi plină la acest meci, însă destui suporteri blaugrana vor veni la stadion, pentru a ajuta ca echipa lor să refaca diferența și să obțină calificarea după numai 90 de minute. Este clar că din nou Barca nu va intra pe teren cu cel mai bun unsprezece, însă Valverde s-a convins că una este echipa cu Messi și alta este fără starul argentinian.

FC Barcelona - Levante. Brazilianul Coutinho (dreapta) poate fi titular
FC Barcelona – Levante. Brazilianul Coutinho (dreapta) poate fi titular

Va păstra și la retur în poartă pe Cillessen în poartă, pe Semedo fundaș dreapta și îl va titulariza în apărare pe nou venitul Murillo, dar nu se știe dacă în locul lui Pique sau al lui Lenglet. Jordi Alba revine pe banda stângă. La mijloc Busquets și Arturo Vidal sunt titulari, dar e posibil ca din nou Rakitic să fie odihnit și să continue brazilianul Arthur. În atac, lângă Dembele cel mai probabil Coutinho și unul dintre Messi sau Suarez, dar parcă argentinianul este o garanție pentru rezolvarea problemei. Și bookmakerii cred mult în Barcelona, pentru că îi dau cotă 1,10, egalul are un uriaș 9, iar ca să bată Levante s-a ajuns la cota 19,00.