ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Joga Bonito pe Camp Nou. Un nou brazilian ar putea ajunge la Barcelona

Barcelona este foarte aproape să realizeze al treilea transfer în această iarnă, după aducerile lui Philippe Coutinho şi Yerri Mina.
Autor: Tibi Demeter | 31.01.2018 | 18:23
Joga Bonito pe Camp Nou. Un nou brazilian ar putea ajunge la Barcelona

Arthur Melo ar putea să ajungă în curând la Barcelona, după ce Robert Fernandez, unul dintre oamenii desemnaţi de Barcelona pentru a negocia transferurile în această perioadă, s-a deplasat în Brazilia pentru a rezolva transferul. Fernandez a luat legătura cu oficialii celor de la Gremio şi s-a întâlnit cu agentul jucătorului, dar şi cu familia fotbalistului pentru a explica oferta Barcelonei.

ADVERTISEMENT

Mijlocaşul de 21 de ani se pare că a fost deja convins să semneze cu Barcelona, în ciuda faptului că Gremio a ameninţat că va da în  judecată echipa catalană după ce jucătorul s-a fotografiat cu tricoul echipei de pe Camp Nou.  Oficialii formaţiei braziliene au revenit însă la sentimente mai bune, după ce agentul jucătorului a avut o discuţie cu Romildo Bolzan, preşedintele echipei, iar afacerea are şanse mari să se concretizeze

30 de milioane de euro oferă Barcelona

Formaţia de pe Camp Nou a făcut o ofertă oficială de 30 de milioane de euro pentru mijlocaşul sud-american, deşi initiţial clauza de reziliere a jucătorului a fost de 50 de milioane de euro. Gremio încearcă să forţeze mâna Barcelonei şi ar vrea cu 5 milioane de euro în plus faţă de oferta primită.

ADVERTISEMENT

Situaţia fotbalistului de la Gremio este una destul de complicată, în condiţiile în care el deţine 20% din drepturile sale federative, amănunt care îi oferă posibilitatea de a forţa un transfer pe Camp Nou. Transferul lui Arthur  Melo are şanse mici să fie oficializat în această perioadă de mercato, el fiind prezentat cel mai probabil la vară de Barcelona.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!