Fotbal international

VIDEO. Chiricheş A GAFAT la revenire! Prepe, învins de Atletico

UPDATE 23:39 / Final de seară în Liga Campionilor! Barcelona a umilit City cu 4-0 datorită unui hattrick de toată frumuseţea marca Messi. Bayern şi-a revenit în formă după 4-1 cu PSV, în...
20.10.2016 | 00:07
VIDEO Chiriches A GAFAT la revenire Prepe invins de Atletico
ADVERTISEMENT

UPDATE 23:39 / Final de seară în Liga Campionilor! Barcelona a umilit City cu 4-0 datorită unui hattrick de toată frumuseţea marca Messi. Bayern şi-a revenit în formă după 4-1 cu PSV, în timp ce Beşiktaş face surpriza şi bate cu 3-2 la Napoli. 

Rezultatele serii:

1


Barcelona – Manchester City 4-0 (Messi 17, 61, 69, Neymar 89) VEZI VIDEO

* Jordi Alba s-a accidentat după doar 5 minute şi e schimbat cu Digne

* Pique e al doilea fundaş catalan accidentat în această repriză. E schimbat de Mathieu 

* Gafă incredibilă a lui Claudio Bravo! A pasat greşit lui Suarez şi apoi a respins cu mîna în afara careului 

ADVERTISEMENT

hgng

dsdd

* Mathieu vede şi el cartonaşul roşu în minutul 74 pentru cumul de cartonaşe galbene

* Neymar ratează un penalty scos de Messi în minutul 85 

barce

Arsenal – Ludogoreţ 6-0 (Alexis 12, Walcott 42, Oxlade-Chamberlain 46, Ozil 57, 83, 87) VEZI VIDEO

ars

Bayern – PSV 4-1 (Muller 13, Kimmich 21, Lewandowski 59, Robben 84 / Narsingh 41) VEZI VIDEO

bayern

Celtic – Monchengladbach 0-2 (Stindl 57, Hahn 77) VEZI VIDEO 

celtic

Dinamo Kiev – Benfica 0-2 (Salvio 9 pen., Cervi 55) VEZI VIDEO

dinamo-kiev

Rostov – Atletico Madrid 0-1 (Ferreira-Carrasco 62) VEZI VIDEO 

* Andrei Prepeliţă a jucat 75 de minute la gazde 

rostov

Napoli – Beşiktaş 2-3 (Mertens 30, Gabbiadini 69 / Adriano 13, Aboubakar 38, 87) VEZI VIDEO

* Chiricheş a fost titular cu Beşiktaş, fiind la primul meci după revenirea 

* Din păcate, Vlad Chiricheş a gafat grav la golul marcat de Aboubakar în minutul 38. Atacantul oaspeţilor a scăpat din marcaj şi a înscris

napoli

PSG – FC Basel 3-0 (Di Maria 40, Lucas 62, Cavani 90+3) VEZI VIDEO 

psg


BARCELONA-MANCHESTER CITY LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. UPDATE 20:19 / FC Barcelona are o serie de 12 victorii la rînd pe Camp Nou în Liga Campionilor, iar azi ar putea bifa o nouă victorie ceea ce ar duce la un record fără precedent.

ADVERTISEMENT

Seria de victorii a Barcei în Ligă: 

Champions 2014-15 (G-1) FCB-APOEL Nicosia 1-0

Champions 2014-15 (G-3) FCB-Ajax 3-1

Champions 2014-15 (G-6) FCB-PSG 3-1

Champions 2014-15 (optimi) FCB-ManCity 1-0

Champions 2014-15 (sferturi) FCB-PSG 2-0

Champions 2014-15 (semi) FCB-Bayern 3-0

Champions 2015-16 (G-2) FCB-B. Leverkusen 2-1

Champions 2015-16 (G-4) FCB-BATE Borisov 3-0

Champions 2015-16 (G-5) FCB-Roma 6-1

Champions 2015-16 (optimi) FCB-Arsenal 3-1

Champions 2015-16 (sferturi) FCB-At. Madrid 2-1

Champions 2016-17 (G-1) FCB-Celtic 7-0


BARCELONA-MANCHESTER CITY LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. UPDATE 17:45 / FC Barcelona primeşte vizita lui City cu obiectivul de a continua seria victoriilor pe Camp Nou în Champions League. Catalanii au deja 12 victorii consecutive pe propriul teren, record pentru club.

BARCELONA-MANCHESTER CITY LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. UPDATE, 15:22 / Fundaşul lui Manchester City, John Stones a declarat că nu îi e frică de Leo Messi, chiar dacă îl consideră cel mai bun jucător din lume:

ADVERTISEMENT

BARCELONA-MANCHESTER CITY LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE.”Nu sînt speriat, nu mă sperie Messi. Cred că trebuie să joci împotriva celor mai buni pentru a te putea compara cu ei. Văd meciul cu Barcelona ca pe o provocare şi aştept cu nerăbdare meciul.

BARCELONA-MANCHESTER CITY LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. Pentru mine, Messi este cel mai bun din lume. Este unic. Ca fotbalist, îl apreciezi şi mai tare atunci cînd vezi ceea ce poate face. Aştept să întîlnesc întreaga echipă a Barcelonei, pentru că toţi jucătorii sînt extraordinari”, a declarat Stones înainte de meci.

ADVERTISEMENT

BARCELONA-MANCHESTER CITY LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. Meciurile serii în Liga Campionilor:

iew


BARCELONA-MANCHESTER CITY LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. Cel mai tare meci al zilei în grupele Ligii Campionilor este cel dintre Barcelona şi Manchester City. Ajuns pe Camp Nou, Pep Guardiola a recunoscut că visează să îl transfere pe Leo Messi la City, dar a insistat că nu a avut discuţie cu argentinianul în acest sens.

BARCELONA-MANCHESTER CITY LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. “Dacă vă referiţi la ce s-a întîmplat în vară, vă asigur că nu l-am sunat pe Messi. Nici pe Neymar, Luis Suarez, Busquets sau Iniesta. Nu am sunat pe nimeni dintre aceştia. În ceea ce-l priveşte pe Ter Stegen, am luat legătura cu el. Era nemulţumit de situaţia de la club, iar noi aveam nevoie de un portar aşa cum este el sau Claudio Bravo. El a decis să rămînă, iar Claudio a venit.

Mi-ar plăcea ca Leo să se retragă de la Barcelona. Dar poate el va spune că vrea să încerce altceva, că vrea să le dea şansa copiilor să înveţe engleză la cel mai înalt nivel, sau să încerce o experienţă nouă. În cazul ăsta, sînt opt sau nouă echipe care îl vor, iar el va decide unde să meargă”, a declarat Guardiola.

BARCELONA-MANCHESTER CITY LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. Reîntîlnire între Leo Messi şi Guardiola, la un an şi jumătate distanţă de confruntarea în care argentinianul a dinamitat apărarea lui Bayern Munchen şi a dat două goluri de generic, plus o pasă decisivă pentru Neymar.

BARCELONA-MANCHESTER CITY LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. Barcelona s-a impus atunci cu 3-0 şi a rezolvat, practic, dubla cu Bayern Munchen, antrenată la acea vreme de Pep Guardiola. Mundo Deportivo scrie că tehnicianul spaniol a învăţat din greşeli şi nu va mai lăsa ca Messi să primească un marcaj în zonă. Aşa s-a întîmplat în confruntarea din 2015, dar s-a terminat cu un dezastru pentru bavarezi, cînd argentinianul a ajuns în zona lui Boateng şi l-a ridiculizat.

BARCELONA-MANCHESTER CITY LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. De această dată, Pep pregăteşte un sistem care să îl blocheze pe Messi cît mai departe de poarta lui Claudio Bravo, iar Nolito, Fernandinho şi Kolarov au primit sarcina să stea mereu în preajma lui Messi, în speranţa că argentinianul nu va avea ocazia să joace unu la unu contra fundaşilor centrali.

capture

ADVERTISEMENT