Fotbal international

Barcelona, negocieri secrete cu Pogba! Unde a avut loc întâlnirea

01.08.2018 | 15:21
Barcelona negocieri secrete cu Pogba Unde a avut loc intalnirea

Oficialii clubului FC Barcelona au început negocieri secrete cu mijlocașul echipei Manchester United, Paul Pogba. Conform cotidianului italian Tuttosport, noul director sportiv al catalanilor, Eric Abidal, a mers în Statele Unite ale Americii pentru a se întâlni cu fotbalistul francez, care se află în ultimele zile de vacanță.

Italienii au scris că Barcelona l-a trimis la Los Angeles pe fostul său fundaș stânga pentru că este bun prieten cu Paul Pogba și ar putea să-l convingă mai ușor să vină pe Camp Nou. Catalanii sunt în căutarea unui mijlocaș central după plecările lui Andres Iniesta în Japonia și Paulinho în China.

Pogba a fost propus de Mino Raiola la Barcelona

Eric Abidal i-a cerut lui Paul Pogba să se întâlnească într-o vilă privată și nu într-un hotel public, deoarece nu vrea să expună clubului FC Barcelona la sancțiuni pentru că ar fi contactat un jucător aflat sub contract. Înțelegerea internaționalului francez cu Manchester United expiră în vara anului 2021.

În urmă cu două săptămâni, agentul lui Paul Pogba, Mino Raiola, l-a propus pe fotbalist la FC Barcelona. Impresarul italian a fost în vizită la Ciutat Esportiva, baza de pregătire a grupelor de copii și juniori a clubului catalan.

Oficialii clubului FC Barcelona au început negocieri secrete cu mijlocașul echipei Manchester United, Paul Pogba
Oficialii clubului FC Barcelona au început negocieri secrete cu mijlocașul echipei Manchester United, Paul Pogba

Paul Pogba, în vârstă de 25 de ani, și-ar dori să plece de la Manchester United.  Francezul a fost criticat de Jose Mourinho în ultima perioadă pentru prestațiile modeste. În două sezoane alături de ”diavoli”, el a marcat 15 goluri în toate competiţiile, în 88 de meciuri.

Pogba mai este dorit de Juventus Torino și PSG

Campioana Italiei, Juventus Torino, își dorește cu ardoare câștigarea Champions League și după ce l-a achiziționat pe Cristiano Ronaldo de la Real Madrid vrea să-l aducă înapoi pe mijlocașul francez Paul Pogba de la Manchester United, pentru care este dispusă să plătească 225 de milioane de euro. În urmă cu doi ani, Juventus Torino l-a vândut pe francezul Paul Pogba la Manchester United pentru 105 milioane de euro, sumă care la acel moment era cea mai mare din istorie pentru transferul unui fotbalist. Pentru a strânge banii necesari aducerii campionului mondial, ”Bătrâna Doamnă” este dispusă să vândă patru jucători importanți: argentinianul Gonzalo Higuain, bosniacul Miralem Pjanic și italienii Daniele Rugani şi Mattia Caldara.

Însă, internaționalul francez se află și în atenția clubului Paris Saint-Germain, care dorește să se întărească la mijlocul terenului. Paul Pogba ar fi ținta preferată a noului antrenor al campioanei Franței, Thomas Tuchel,  care ar fi dispus să-l cedeze la schimb pe italianul Marco Verratti.

Paul Pogba a câștigat titlul mondial în această vară cu echipa națională a Franței, după victoria din finala împotriva Croației, scor 4-2După fluierul de final al partidei, el a ținut neapărat să le trimită contestatarilor un mesaj direct de pe stadionul pe care a devenit campion mondial. În fața camerelor video, Pogba a dus mai întâi mâna la piept, apoi a dus degetul la gură în timp ce și-a clătinat capul, ca și cum le-ar fi cerut criticilor să o lase mai moale cu remarcile negative la adresa lui.

Tags: