Fotbal international

Barcelona, obligată să plătească cinci milioane de euro după victoria cu Girona! Care este motivul

27.01.2019 | 19:36
Barcelona obligata sa plateasca cinci milioane de euro dupa victoria cu Girona Care este motivul

Barcelona este obligată să plătească cinci milioane de euro după victoria cu Girona, partidă care s-a disputat în etapa a 21-a din La Liga. Catalanii au obţinut victoria, scor 2-0, graţie golurilor marcate de Nelson Semedo şi Lionel Messi, însă echipa antrenată de Ernesto Valverde este bună de plată.

Nelson Semedo a bifat meciul cu numărul 50 în care joacă cel puţin 45 de minute, iar Barcelona va trebui să plătească cinci milioane de euro. În momentul în care fundaşul dreapta a fost transferat de la Benfica, în contract a fost inclusă o clauză prin care portughezii urmau să primească această sumă în momentul în care fotbalistul de 25 de ani va bifa borna de 50 de meciuri.

Barcelona, obligată să plătească cinci milioane de euro după victoria cu Girona. Câţi bani a câştigat Benfica de pe urma lui Semedo

Barcelona este obligată să plătească cinci milioane de euro după victoria cu Girona, iar Benfica a ieşit câştigătoarea din afacerea pe care a încheiat-o în vara anului 2017. Portughezii au primit 30,5 milioane de euro în urmă cu doi ani, astfel că total sumei de transfer a ajuns în acest moment la 35,5 milioane de euro. Formaţia din Lisabona ar putea să mai încaseze încă zece milioane de euro, însă pentru acest lucru trebuie ca Nelson Semedo să joace 150 de meciuri pentru Barcelona.

Barcelona, obligată să plătească cinci milioane de euro după victoria cu Girona. Care este motivul
Barcelona, obligată să plătească cinci milioane de euro după victoria cu Girona. Care este motivul

Până în prezent, Nelson Semedo a jucat 59 de meciuri pentru Barcelona în toate competiţiile, iar golul marcat în poarta lui Girona este primul de când s-a transferat la formaţia de pe “Camp Nou”. Fotbalistul de 25 de ani mai are contract cu echipa blaugrana până în vara anului 2022, iar până în prezent a câştigat trei trofee cu echipa antrenată de Ernesto Valverde.