Fotbal international

Barcelona, ofertă de senzaţie pentru Lautaro Martinez! Inter primeşte 70 de milioane de euro plus doi jucători de bază

02.03.2020 | 17:37
Barcelona oferta de senzatie pentru Lautaro Martinez Inter primeste 70 de milioane de euro plus doi jucatori de baza
ADVERTISEMENT

FC Barcelona traversează o perioadă cenușie în acest sezon și știe că are nevoie de suflu proaspăt în viitor pentru a mai face performanță internă și externă. Pentru asta, catalanii pregătesc noi transferuri spectaculoase, iar cel mai vehiculat nume să ajungă pe Camp Nou este cel al lui Lautaro Martinez, starul lui Inter.

Barcelona insistă pentru Lautaro Martinez! Îi oferă lui Inter 70 de milioane de euro plus doi jucători de bază

Venit la Milano în 2018 de la Racing Club pentru 25.000.000 de euro, Lautaro Martinez s-a impus rapid în echipa de bază a lui Inter, iar atenția asupra sa dinspre marile forțe ale Europei a fost deja fixată.

ADVERTISEMENT

În ultimele luni s-a zvonit că FC Barcelona insistă pentru conaționalul lui Messi. Luni, 2 martie, presa din Italia a dezvăluit că ibericii au pregătit deja un ”pachet” atractiv pentru cei de la Inter.

Catalanii caută de mult timp un înlocuitor pentru Luis Suarez (33 de ani), un atacant în vârstă cu accidentări tot mai dese. În acest sens, FCInterNews notează faptul că Barcelona e dispusă să ofere o sumă de bani plus doi jucători de bază pentru Lautaro.

ADVERTISEMENT

Josep Maria Bartomeu, șeful campioanei Spaniei, e dispus să ofere 70.000.000 de euro plus jucătorii Arturo Vidal și Nelson Semedo pentru a-l aduce pe Lautaro Martinez lângă Messi și Griezmann.

Inter, atrasă de Vidal

De-a lungul ultimei perioade de transferuri s-a vorbit mult de un interes al Interului pentru Arturo Vidal. Acum, acesta ar putea ajunge pe ”San Siro” în ”pachetul” pentru Lautaro Martinez.

ADVERTISEMENT

În total, oferta celor de la Barcelona pentru Lautaro Martinez s-ar ridica la 124.000.000 de euro (Transfermarkt).

  • 40.000.000 de euro este cota de piață a lui Nelson Semedo (fundaș, 26 de ani)
  • 14.000.000 de euro este cota de piață a lui Arturo Vidal (mijlocaș, 32 de ani)
ADVERTISEMENT

Lautaro Martinez, sezon de excepție la Inter

Cotat la 80.000.000 de euro, Lautaro Martinez are un sezon excelent în tricoul echipei lui Antonio Conte. Argentinianul de 22 de ani are o medie de un gol la două meciuri jucate.

În 30 de apariții pentru gruparea din Milano, Martinez a marcat 16 goluri și a oferit patru pase decisive pentru colegii săi.

ADVERTISEMENT
Tags: