Fotbal international

“Toţi suntem Barcelona!”. Tricouri speciale pentru jucătorii Barcei, în memoria victimelor atentatelor

Decizie emoţionantă a Barcelonei, care la meciul cu Betis, de duminică, va purta tricouri speciale, în memoria victimelor atentatelor de joi. Tricourile catalanilor vor fi "redesenate", anunţă...
19.08.2017 | 08:57
Toti suntem Barcelona Tricouri speciale pentru jucatorii Barcei in memoria victimelor atentatelor
ADVERTISEMENT

Decizie emoţionantă a Barcelonei, care la meciul cu Betis, de duminică, va purta tricouri speciale, în memoria victimelor atentatelor de joi. Tricourile catalanilor vor fi “redesenate”, anunţă sport.es. În locul numelor, pe spatele echipamentului o să apară cuvântul “Barcelona”, clubul manifestându-şi astfel solidaritatea faţă de victimele atacurilor teroriste care au lovit Spania. În acelaşi timp, pe faţa tricourilor va fi scris mesajul “#Toţi suntem Barcelona”.

Se va păstra şi un minut de reculegere la toate partidele din Spania programate în acest week-end. Toate cluburile din prima şi a doua divizie “vor aduce un omagiu victimelor şi apropiaţilor acestora”, conform unui comunicat al instanţelor fotbalului profesionist spaniol. Anterior, FC Barcelona anunţase că jucătorii săi “vor purta o banderolă neagră la toate meciurile” pe care echipele din cadrul grupării catalane le vor disputa la sfârşitul acestei săptămâni.

ADVERTISEMENT

Barcelona omagiu. Minut de reculegere şi banderole negre la mâini

Teroriştii au lovit din nou în Europa, iar de această dată ţinta a fost Barcelona. 14 persoane au fost ucise de şoferul unei furgonete care a intrat cu maşina pe cea mai mare arteră pietonală a Spaniei, La Rambla, care e plină de vizitatori ai oraşului, la orice oră din zi şi din noapte. 100 de oameni au fost răniţi şi transportaţi la spital. Printre ei şi doi români. Ulterior, în cursul nopţii, poliţia a anunţat că un al doilea atac a avut loc în oraşul Cambrils, dar i-a pus capăt înainte de a căpăta proporţiile celui de la Barcelona.

FC Barcelona – Betis Sevilla, primul meci din La Liga pentru catalani în noul sezon se joacă duminică, de la 21:15.

ADVERTISEMENT