Barcelona, părăsită de fani la ultimul meci. Valverde a explicat situaţia

Tibi Demeter   
in Fotbal international
02/02/2018, 13:29
Barcelona, părăsită de fani la ultimul meci. Valverde a explicat situaţia

În ciuda faptului că duelul din penultimul act al Cupei Spaniei se anunţa unul extrem de încins, fanii catalanilor nu s-au înghesuit prea tare pe Camp Nou. Messi şi compania, obişnuiţi cu un stadion plin, au avut un mic şoc în momentul în care în tribunele de pe Camp Nou s-au prezentat doar 50, 959 de spectatori, fiind a doua cea mai slabă prezenţă din acest sezon.

Tehnicianul catalanilor a găsit însă circumstanţe atenuante şi este de părere că prezenţa scăzută de pe Camp Nou se datorează vremii de afară, precum şi programării meciului la o oră târzie în mijlocul săptămânii: “Nu ştiu ce putem facem să încurajăm fanii să vină la stadion, deoarece este o perioadă care nu ne ajută. Este iarnă şi oamenii muncesc. Noi vom face tot ce putem pentru ca oamenii să se bucure de meci”, a spus Valverde. 

Barcelona are emoţii la returul cu Valencia

Catalanii au câştigat la limită, 1-0, datorită unui gol marcat de Luis Suarez în minutul 67. Fanii Valenciei sunt extrem de încrezători că formaţia lor poate întoarce soarta calificării în ultimul act pe Mestalla, ceea ce ar face ca Real Madrid şi Barcelona să rateze ultimul act al întrecerii pentru prima dată în ultimii opt ani.

Ultima finală în Copa Del Rey în care au lipsit ambele forţe din La Liga a fost în sezonul 2009-2010, stagiune la finalul căreia s-au duelat în finală Atletico Madrid şi Sevilla. Andaluzii s-au impus atunci cu 2-0, într-o partidă disputată pe Camp Nou.

Ştirea MOMENTULUI

Campionii mondiali au ajuns la Paris! Primire fastuoasă. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.