Fotbal international

Barcelona plânge după Alcacer! ”O greşeală ce poate fi istorică”

12.10.2018 | 11:19
FC Barcelona plânge după ce l-a cedat în vară pe atacantul Paco Alcacer la formația Borussia Dortmund

Oficialii clubului FC Barcelona plâng după ce l-au cedat în vară pe atacantul Paco Alcacer la formația Borussia Dortmund. Fotbalistul a fosat împrumutat de gruparea catalană pentru un sezon, dar nemții au opțiune de cumpărare definitivă în vara viitoare pentru 30 de milioane de euro.

Atacantul Paco Alcacer are un început de sezon de excepție, reușind să înscrie șase goluri în primele trei meciuri jucate în Bundesliga pentru Borussia Dortmund. El și-a continua prestațiile foarte bune și la naționala Spaniei, reușind o dublă în meciul amical cu Țara Galilor, câștigat de iberici joi seară cu scorul de 4-1.

Barcelona plânge după Alcacer: ”O cedare greu de înțeles”

”Cedarea în vară a lui Paco Alcacer la Borussia Dortmund a fost greu de înțeles, mai ales că Barcelona a rămas doar cu Luis Suarez pe acel post. După prestația din amicalul cu Țara Galilor se poate spune că cedarea jucătorului poate fi o greșeală istorică în managementul sportiv al Barcelonei”, a scris cotidianul Marca.

Paco Alcacer este felicitat de coechipierii din naționala Spaniei după un gol marcat în amicalul Țara Galilor
Paco Alcacer este felicitat de coechipierii din naționala Spaniei după un gol marcat în amicalul Țara Galilor

Paco Alcacer a fost achiziționat de FC Barcelona în vara anului 2016 de la FC Valencia pentru suma de 30 de milioane de euro, aceeași pentru care îl poate pierde în cazul în care Borussia Dortmund va activa clauza de cumpărare definitivă a noului star din naționala lui Luis Enrique.

Paco Alcacer a revenit după doi ani în naționala Spaniei

În cei doi ani petrecuți pe Camp Nou, atacantul în vârstă de 25 de ani a jucat doar 50 de meciuri, reușind să înscrie 15 goluri. Unul dintre cele mai bune meciuri reușite meciuri făcute de Paco Alcacer la Barcelona a fost în sezonul trecut cu Sevilla, atunci când a marcat două goluri la jocul cu numărul 600 în tricoul catalanilor pentru superstarul Lionel Messi.

Meciul cu Țara Galilor a fost primul jucat de Paco Alcacer în acest an pentru naționala Spaniei, după o pauză de doi ani. Fotbalistul are în total 14 jocuri la reprezentativa iberică și a marcat opt goluri.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri