Carousel hot news

Barcelona a plătit o avere pentru transferul său, acum e pe făraş! Unde pleacă atacantul

Barcelona a plătit 30 de milioane de euro pentru Paco Alcacer, dar vârful adus de la Valencia nu a confirmat. Destinaţie surpriză pentru vârf. După ce a avut evoluţii excelente la Valencia,...
29.10.2017 | 12:00
Barcelona a plătit o avere pentru transferul său, acum e pe făraş! Unde pleacă atacantul

Barcelona a plătit 30 de milioane de euro pentru Paco Alcacer, dar vârful adus de la Valencia nu a confirmat. Destinaţie surpriză pentru vârf. După ce a avut evoluţii excelente la Valencia, Paco Alcacer a fost transferat de FC Barcelona, pentru 30 de milioane de euro, vara trecută. Dar, la Barcelona nu a confirmat şi oficialii echipei sunt pregătiţi să îl cedeze.

Sport.es scrie că echipa la care va ajunge Paco Alcacer va fi Levante, nou promovată în Primera Division. Valverde nu îl consideră pe Alcacer o soluţie pentru ofensivă, având doar 3 prezenţe în Primera Division, în acest sezon. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Barcelona a plătit o avere, acum este dat la o nou promovată

Pe locul 12 după 9 etape, Levante a marcat doar 9 goluri şi are nevoie neapărat de întăriri în atac. Alcacer pare varianta ideală, mai ales că Barcelona caută să îl împrumute pe atacantul iberic, un transfer definitiv nefiind de actualitate.

Catalanii speră ca Alcacer să poată să lege meciuri şi să ajungă din nou la o formă sportivă bună, astfel încât să poată fi vândut la vară în schimbul unei sume cât mai mare. Alcacer are 12 selecţii în echipa naţională, având 6 goluri marcate.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri