Fotbal international

Barcelona pregătește o ofertă uriașă pentru Harry Kane. Englezul a semnat recent un nou contract cu Tottenham

Autori: Claudiu Surmei, Sergiu Preda | 10.12.2018 | 18:35
Barcelona pregătește o ofertă de 200 de milioane de euro pentru Harry Kane

Tottenham joacă marți pe terenul Barcelonei în ultimul meci din cadrul grupelor Champions League. Englezii au șansa calificării în fazele eliminatorii în cazul unei vitorii, orice alt rezultat însemnând că trupa antrenată de Mauricio Pochettino trebuie să aștepte rezultatul din cealaltă partidă, Inter Milano – PSV Eindhoven. Jurnaliștii britanici scriu că Barcelona a pus ochii pe starul celor de la Tottenham, Harry Kane și este dispusă să plătească 200 de milioane de euro pentru un transfer.

Catalanii vor să îl aducă pe Harry Kane pe Camp Nou pentru a-l înlocui pe Luiz Suarez, jucător care va împlini în curând 32 de ani și care are probleme la genunchi, acest lucru împiedicându-l să se mai ridice la forma care l-a consacrat în trecut. În plus, Barcelona se poate despărți în curând și de Ousmane Dembele. Francezul a avut evoluții bune în prima parte a campionatului, însă gruparea blaugrana vrea să scape de el din cauza problemelor de disciplină. Dembele a lipsit de mai multe ori de la antrenamentele Barcelonei și a invocat motive care nu i-au convins pe oficialii clubului.

Barcelona pregătește o ofertă de 200 de milioane de euro pentru Harry Kane

Harry Kane a semnat recent un nou contract pe 5 ani cu Tottenham, însă gruparea londoneză are probleme în a-și convinge jucătorii să rămână la club din cauza investiției enorme pe care a făcut-o în noua arenă de 62.000 de locuri, care a înghițit peste un miliard de euro până în prezent. Potrivit presei din Marea Britanie, Barcelona pregătește o ofertă de 200 de milioane de euro pentru starul lui Tottenham.

Barcelona – Tottenham se joacă în ultima etapă din grupele Champions League. Barcelona este liderul Grupei B, cu 13 puncte și s-a calificat deja în fazele eliminatorii ale competiției, în timp ce Tottenham are nevoie de o victorie pentru a-și asigura prezența în primăvara europeană alături de cele mai bune cluburi de pe continent. În caz contrar, englezii depind de rezultatul celeilalte partide din grupă, Inter Milano – PSV Eindhoven.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!