Fotbal international

Barcelona – PSV 4-0 în Liga Campionilor. Leo Messi, hattrick de senzaţie

18.09.2018 | 21:45
Barcelona  PSV 40 in Liga Campionilor Leo Messi hattrick de senzatie

Barcelona a reuşit o victorie  cu 4-0 în faţa celor de la PSV Eindhoven în prima etapă din Grupa C în Liga Campionilor. Trupa antrenată de Ernesto Valverde a obţinut toate cele trei puncte graţie unui hattrick al lui Leo Messi şi un gol înscris de Ousmane Dembele. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


UPDATE, ora 22:30/ Barcelona a reuşit să câştige cu 4-0 duelul cu PSV, în prima etapă din noul sezon al Ligii Campionilor. Leo Messi a reuşit un hattrick spectaculos, în timp ce Ousmane Dembele a completat lista marcatorilor. Samuel Umtiti a fost eliminat în partea secundă după ce a primit două cartonaşe galbene.


UPDATE, ora 20:30/ Barcelona a deschis scorul în minutul 32 al jocului cu PSV Eindhoven, fiind primul gol marcat  în faza grupelor


UPDATE Avem echipele de start la meciul de pe Camp Nou!

  • Barcelona (4-3-3): Ter Stegen – Roberto, Umtiti, Pique, Alba – Busquets, Coutinho, Rakitic – Messi, Suarez, Dembele
  • PSV (4-3-3): Zoet – Dumfries, Schwaab, Viergever, Tasende – Rosario, Pereiro, Hendrix – Lozano, L. de Jong, Bergwijn

Formaţia catalană a fost eliminată anul trecut de AS Roma, în sferturile de finală ale competiţiei, într-un adevărat şoc produs pe Stadio Olimpico. Campioana Spaniei a câştigat cu 4-1 pe Camp Nou şi era ca şi calificată în semifinalele competiţiei, însă AS Roma a reuşit un adevărat miracol în retur şi după ce a câştigat cu 3-0 s-a calificat în faza următoare. Formaţia din Serie A a avut atunci un parcurs excelent şi avea să se oprească în semifinalele competiţiei după o dublă manşă extrem de spectaculoasă cu englezii de la Liverpool. Trupa de pe Anfield Road a pierdut în ultimul act împotriva celor de la Real Madird, într-un meci în care portarul Karius a greşit decisiv în două rânduri,  iar spaniolii ridicau trofeul după un succes cu 3-0.

Barcelona – PSV Live Video pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look TV

Barcelona – PSV va fi transmis live de toate cele trei televiziuni care au achiziționat drepturile TV ale Ligii Campionilor. Fanatik.ro te va ține la curent cu cele mai importante faze VIDEO din meci, iar dacă vrei să vezi live stream, o poți face online de pe telefonul sau laptopul tău accesând acest LINK.

Philippe Coutinho, starul pe care Barcelona l-a achiziţionat în iarnă de la Liverpool, va debuta în Liga Campionilor pentru echipa blaugrana. Brazilianul nu a putut să fie folosit în partea a doua a stagiunii de catalani, deoarece a jucat în faza grupelor pentru Liverpool. Mijlocaşul este aşteptat să înceapă din primul minut partida de pe Camp Nou, în timp ce Arthur, Arturo Vidal sau Malcom sunt aşteptaţ să debuteze şi ei în această competiţie pentru Barcelona în repriza secundă a jocului.

 

Ernesto Valverde are la dispoziţie întreg lotul pentru primul meci din noul sezon din Liga Campionilor, în timp ce rivalii de la Eindhoven nu se pot baza pe Ryan Thomas, Dante Rigo şi Maximiliano Romero. Barcelona a început excelent sezonul din La Liga şi se poate lăuda cu maximum de puncte după primele patru etape disputate, în timp ce ce PSV are 15 puncte după cinci etape în Olanda şi o victorie cu 7-0 în ultima etapă în faţa lui Ado Den Haag.

Barcelona – PSV, cote la pariuri

Echipa gazdă este favorită clară la pariuri şi are o cotă de 1.11 pentru un succes în debutul din Liga Campionilor, însă pariorii se pot bucura de o cotă de 1.70 pentru un meci cu minim patru goluri marcate. Bookmakerii se aşteaptă ca Leo Messi să marcheze cel puţin un gol şi au oferit o cotă de 1,35 pentru o reuşită a starului argentinian.