Barcelona îi răspunde lui Jurgen Klopp: “Nou Camp, casa noastră, templul nostru, forța noastră”

Sorin Dumitrescu   
în Champions League
30/04/2019, 14:02
Barcelona îi răspunde lui Jurgen Klopp: “Nou Camp, casa noastră, templul nostru, forța noastră” GALERIE FOTO
Jurgen Klopp Barcelona. Barcelona i-a dat un răspuns ferm lui Jurgen Klopp

Barcelona îi răspunde antrenorul german al lui Liverpool, Jurgen Klopp, înaintea primei manșe a semifinalei Champions League de miercuri, 1 mai, ce se va juca în capitala Cataloniei. Jurgen Klopp a deschis focul polemicii prin afirmația sa conform căreia “Nou Camp nu este un templu al fotbalului, ci doar un stadion și nimic mai mult”.

Barcelona, răspuns pentru Jurgen Klopp despre stadionul Nou Camp

Catalanii au fost răniți în orgoliu, în momentul în care germanul a comis eroarea de spune ceva care nu este pe placul lor despre Nou Camp și s-au grăbit ca pe contul de twitter al cubului să îi răspundă lui Klopp inclusiv printr-un filmuleț postat despre cel mai mare stadion din Europa la ora actuală, cu 95.000 de locuri.

“Acesta este Nou Camp, casa noastră, templul nostru și forța noastră!” – este mesajul Barcelonei pentru antrenorul lui Liverpool, care nu și-a dat seama că prin declarația făcută va fi primit cu multă ostilitate de suporterii blau-grana. Barcelona e la acest moment favorita caselor de pariuri la câștigarea trofeului și Liverpool este considerat a fi obstacolul cel greu, ambele echipe din prima semifinală, Tottenham-Ajax fiind văzute mult sub valoarea lui Messi și compania.

Jurgen Klopp și i-a pus în cap pe catalani cu afirmația că Nou Camp nu e un templu al fotbalului ci doar un stadion

Jurgen Klopp a pierdut două finale cu echipele din Spania

Jurgen Klopp nu are tradiție pozitivă cu echipele spaniole de când se află la conducerea cormoranilor. El a pierdut anul trecut finala Champions League, la Kiev, în fața dușmanului de-o viață al catalanilor, Real Madrid și a fost învins și în finala de Europa League de specialista Europa League, Sevilla în 2016. Interesant că ambele finale le-a pierdut cu același scor, 1-3.

Barcelona nu a mai ajuns în finala Champions League din 2015, când și cucerea trofeul, după 1-0 cu Juventus și dacă va reuși să revină în fruntea Europei în acest sezon problema învingătorului în cursa pentru Balonul de Aur va fi rezolvată încă de pe acum, în sensul în care Leo Messi va lua pentru a șasea oară trofeul pentru cel mai bun jucător din Europa.

Închide ×