Carousel hot news

Absenţă de marcă pentru Zidane în Supercupa Spaniei. Un titular de bază, suspendat pentru o eliminare de acum trei ani

FC Barcelona şi Real Madrid se întâlnesc duminică, 13 august, de la ora 23:00, în manşa tur a Supercupei Spaniei. Echipa antrenată de Zinedine Zidane vine după un nou succes în fotbalul...
09.08.2017 | 18:31
Absenţă de marcă pentru Zidane în Supercupa Spaniei. Un titular de bază, suspendat pentru o eliminare de acum trei ani
ADVERTISEMENT

FC Barcelona şi Real Madrid se întâlnesc duminică, 13 august, de la ora 23:00, în manşa tur a Supercupei Spaniei. Echipa antrenată de Zinedine Zidane vine după un nou succes în fotbalul continental, madrilenii au câştigat marţi seară Supercupa Europei după i-au învins pe cei de la Manchester United cu 2-1.

Barcelona – Real Madrid. Antrenorul lui Real Madrid are probleme înainte de confruntarea cu marii rivali, Luka Modric urmând să absenteze la meciul de duminică. Mijlocaşul croat este suspendat pentru manşa tur după ce a fost eliminat de pe teren la Supercupa Spaniei din urmă cu 3 ani. La manşa retur a Supercupei din 2014, Atletico Madrid-Real Madrid 1-0, Modric a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene în minutele de prelungire ale meciului.

Barcelona – Real Madrid. Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Spaniole de Fotbal a decis ca Luka Modric să fie suspendat pentru un meci, pedeapsă pe care o va ispăşi în manşa tur din Supercupa Spaniei dintre FC Barcelona şi Real Madrid. Zinedine Zidane se va baza, cel mai probabil, pe compatriotul lui Modric, Mateo Kovacic, pentru a-l înlocui pe fotbalistul de 31 de ani.

ADVERTISEMENT

“Dorim să continuăm această serie foarte bună şi să dăm totul pe teren, ca întotdeauna. Nu ştiu dacă vom putea juca mai bine ca până acum, însă vom încerca, chiar dacă ştim că de fiecare dată va fi tot mai greu, împotriva unor adversari foarte buni. Duminică vom întâlni un astfel de adversar”, a declarat Zinedine Zidane după meciul din Supercupa Europei.

40.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Luka Modric

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri