Barcelona – Real Madrid, duelul tinerilor se poate dovedi providențial! Cine poate decide El Clasico

Eduard Dimiean   
în El Clasico
24/10/2020, 10:42
Barcelona – Real Madrid, duelul tinerilor se poate dovedi providențial! Cine poate decide El Clasico
Barcelona-Real Madrid, duelul tinerilor se poate dovedi providențial (hepta)

Atât Barcelona cât și Real Madrid traversează o perioadă slabă în care tinerii din lot se pot dovedi providențiali.

Cele două mari echipe numai domină în Europa iar momentul de predare a ștafetei dintre generații pare iminent.

Jucătorii tineri din cele două echipe pot decide soarta derby-ului programat sâmbătă.

Duelul tinerilor din Barcelona – Real Madrid

Barcelona se bazează pe Sergino Dest, Frenkie De Jong și Ansu Fati, fotbaliști în jurul vârstei de 23 de ani. În această categorie se încadrează și Pedri, Trincao sau Dembele însă Ronald Koeman îi mai are la dispoziție și pe Araujo, Alena sau Riqui Puig.

Clubul catalan a investit 262 de milioane de euro în acești jucători tineri iar investiția a meritat, cota lor de piața fiind în acest moment de 323 de milioane de euro.

De cealaltă parte Real Madrid are 7 jucători în categoria U23. Fede Valverde și Vinicius sunt doi dintre jucătorii tinerii care au demonstrat deja la echipă și vor fi aproape sigur titulari în următorul Clasico.

Rodrygo poate fi titular împotriva celor de la Barcelona

Fotbalistul brazilian în vârstă de 19 ani Rodrygo poate face pereche în atac cu Vinicius împotriva celor de la Barcelona.

Nu același lucru poate fi spus despre Luka Jovic și Militao care au suferit critici în ultima perioadă pentru prestațiile lor la Real Madrid.

O mențiune aparte merită Martin Odegaard norvegianul cumpărat de Real Madrid cu 2.8 milioane de euro care a ajuns la o cotă de piață de 50 de milioane de euro. Acesta are un viitor promițător pe Santiago Bernabeu însă pentru moment acesta este indisponibil datorită unei accidentări.

Închide ×