Un jucător de la PSG vrea să meargă la Barcelona! Catalanii nu mai sunt interesaţi

Ionut Neamţu    Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
14/03/2018, 16:43
Un jucător de la PSG vrea să meargă la Barcelona! Catalanii nu mai sunt interesaţi

Mijlocaşul italian Marco Verratti a fost unul dintre cei mai doriţi jucători de FC Barcelona în vara trecută, dar în cele din urmă patronul qatarez Nasser Al-Khelaifi a reuşit să-l păstreze la echipă.

Acum, conform publicaţiei franceze L’Equipe, internaţionalul italian l-a pus pe agentul său Mino Raiola să-i contacteze direct pe oficialii Barcelonei pentru un transfer. Singura problemă este că gruparea catalană nu prea mai este interesată de el.

Barcelona l-a adus pe brazilianul Arthur la mijlocul terenului

Pentru cedarea lui Marco Verratti, Paris Saint-Germain cere 100 de milioane de euro, dar Barcelona nu este tentată. Catalanii s-au întărit la mijlocul terenului, aducându-l în această iarnă pe brazilianul Philippe Coutinho. Un alt mijlocaş brazilian, Arthur, va ajunge la vară pe Camp Nou.

Ştirea MOMENTULUI

Anglia – Panama 1-0. Live video la CM 2018. Stones a deschis scorul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.