Messi, sărbătorit pe Camp Nou! Pe urmele lui Ronaldo

Vicentiu Dinescu   
in Stiri sportive
05/04/2018, 07:51
Messi, sărbătorit pe Camp Nou! Pe urmele lui Ronaldo

Chiar înainte de startul întâlnirii Barcelona – Roma 4-1, clubul catalan şi oficialii UEFA i-au oferit starului argentinian un premiu special pentru cele 100 de goluri marcate până acum în Champions League.

”MESS100” a fost scris cu litere supradimensionate pe marginea terenului. Acolo, starul Barcelonei a primit un tablou format din două poze: în stânga, una cu bucuria lui de după primul gol marcat în Champions League (2 noiembrie 2005, cu Panathinaikos Atena), iar în partea cealaltă una cu bucuria lui de la reuşita cu numărul 100 în cea mai importantă competiţie UEFA (14 martie 2018, cu Chelsea Londra).

Messi nu a marcat în Barcelona – Roma 4-1

Lionel Messi, în vârstă de 30 de ani, a primit premiul din partea lui Carles Puyol, care era căpitanul Barcelonei atunci când argentinianul marca pentru prima dată în Champions League. Argentinianul are 100 de goluri în 123 de meciuri jucate în Champions League şi este al doilea marcator din toate timpurile, după Cristiano Ronaldo, care a reuşit 119 goluri.

Messi nu a reuşit să marcheze în partida Barcelona – Roma 4-1, din prima manşă a sferturilor de finală ale Champions League.