Fotbal international

Barcelona s-a înțeles cu Malcom! Urmează Pjanic

Autor: Alexandru Năstase | 24.07.2018 | 15:44
Barcelona s-a înțeles cu Malcom! Urmează Pjanic pe lista transferurilor pentru gruparea catalană

Barcelona s-a înțeles cu Malcom! Urmează Pjanic – acestea sunt coordonatele ultimelor zile pe Camp Nou. Astfel, după ce au bătut palma pe ultima sută de metri cu jucătorul lui Bordeaux, catalanii vor acum să dea o nouă lovitură pe piața transferurilor și să-l aducă și pe Miralem Pjanic. Presa din Spania scrie că președintele Josep Bartomeu urmează să se întâlnească cu agentul jucătorului, Fali Ramadani.

Cei doi vor negocia toate detaliile trecerii jucătorului de la Juventus la Barcelona. De remarcat că echipa catalană nu este singura care îl dorește pe bosniac. Și Manchester City este gata să pună bani mulți jos pentru a-l aduce pe Pjanic.

Astfel, agentul lui Pjanic, Ramadani negociază de zor zilele acestea cu șefii lui Juventus pentru a ajunge la un numitor comun în privința despărțirii. Momentan, conducerea grupării italiene solicită nu mai puțin de 100 de milioane de euro în schimbul jucătorului.

În cazul în care Barcelona plătește suma cerută, Juventus nu rămâne cu banii în conturi. Tot 100 de milioane vor să dea pentru Milinkovic Savic. Și Paul Pogba reprezintă o soluție pentru Juventus, dar șansele ca acesta să plece pentru a doua oară de la Manchester United la Bătrâna Doamnă sunt destul de mici în acest moment.

2 titluri a câștigat Pjanic alături de Juventus în Serie A

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!