Sport

Barcelona s-a sucit. Motivul pentru care Lionel Messi are interzis la antrenamentele echipei

Deși inițial păreau dispuși să-i permită starului argentinian să se antreneze în continuare cu echipa, catalanii au revenit asupra deciziei. Motivul este unul de 750 de milioane de euro.
01.08.2021 | 15:33
Barcelona sa sucit Motivul pentru care Lionel Messi are interzis la antrenamentele echipei
ADVERTISEMENT

Până nu va semna prelungirea contractului scadent în această vară, Lionel Messi nu se va putea antrena din nou sub comanda lui Ronald Koeman. Barcelona a decis să-i îngrădească accesul, din pricina asigurării sale, în valoare de 750 de milioane de euro.

În aceste condiții, starul argentinian a recurs la o metodă inedită. Se menține în formă cu ajutorul frumoasei sale soții, Antoanela, în sala de forță. Stau mărturie imaginile publicate recent chiar de el, în mediul online.

ADVERTISEMENT

Și pentru că au suficient timp la dispoziție, cei doi s-au gândit să îmbine utilul cu plăcutul. Mai exact, își continuă vacanța prin cele mai frumoase destinații europene. Merită din plin, după un sezon istovitor, culminat cu câștigarea Copei America în fața eternei rivale, Brazilia, chiar pe celebrul „Maracana”.

Lionel Messi, interzis la antrenamentele Barcelonei

Din cauza problemelor financiare care o macină în această perioadă, Lionel Messi nu își poate pune semnătura pe noul contract. Asta deși a acceptat o reducere semnificativă a salariului pentru a evolua și în următorii cinci ani în tricoul echipei sale de suflet.

ADVERTISEMENT

Potrivit jurnaliștilor spanioli, Barcelona nu are de gând să-l primească la antrenamente atât timp cât noua înțelegere nu este oficializată. Prin urmare, starul argentinian trebuie să se mențină în formă pe cont propriu. Și nu se descurcă deloc rău, mai ales că are un ajutor de nădejde.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Antonela Roccuzzo (@aantoroccuzzo88)

Videoclipurile publicate pe rețelele de socializare îl surprind în timp ce execută, sub atenta supraveghere a soției, Antonela, de la genoflexiuni, la sărituri sau chiar exerciții cu greutăți. Ar fi de prisos să mai spunem că imaginile i-au făcut pe fani să înroșească butonul de like.

ADVERTISEMENT

Sergio Aguero îl așteaptă cu brațele deschise: „Sper să jucăm împreună”

Adus în această vară, din postura de jucător liber de contract, Sergio Aguero și-a îndeplinit unul dintre cele mai arzătoare vise și nu concepe să nu evolueze alături de bunul său prieten pe Camp Nou.

Sper să jucăm împreună. Am trăit lângă el de copii, îl știu foarte bine și eu cred că va rămâne. Vorbim zilnic și m-a felicitat. Mă simt excelent fizic și voi încerca să dau totul pentru a câștiga alte trofee.

ADVERTISEMENT

Cu excepția ultimului sezon, în care a fost accidentarea la genunchi, apoi COVID-19, am avut nouă ani foarte buni. Guardiola m-a făcut pe mine și întreaga echipă mai buni.

Sunt foarte fericit, voi încerca să fac ce pot mai bine pentru club, să ajut echipa să câștige lucruri importante. Este o fericire imensă. Și Pep Guardiola mi-a zis că merg la cea mai bună echipă din lume.

Pentru mine, Barca a fost mereu cea mai bună echipă din lume, iar Leo Messi este și el acolo. I-am spus președintelui Laporta că, pe vremea când eram copil, mi-am zis că într-o zi el mă va remarca cu siguranță. Și iată-mă!

Nu mi-am imaginat, dar toți aleargă să semneze cu Barcelona. Când Barca a întrebat despre mine, nici măcar nu am ezitat. I–am spus agentului meu că nu voiam ca el să discute cu altă echipă. doar cu Barca.

A fost o bucurie imensă când ei l-au contactat pe agentul meu. Eu eram interesat de ei de când aveam 14 ani”, a mărturisit argentinianul, la primul său interviu în tricoul grupării blaugrana.

ADVERTISEMENT