Fotbal international

Barcelona schimbă numele stadionului să nu îl piardă pe Messi! Prima colosală pentru semnarea noului contract

Leo Messi nu şi-a prelungit contractul cu Barcelona, scadent la 30 iunie 2016. Starul argentinian este aşteptat să semneze, dar Manchester City este pe fir şi încearcă să îl transfere pe...
12.10.2017 | 17:31
Barcelona schimba numele stadionului sa nu il piarda pe Messi Prima colosala pentru semnarea noului contract
ADVERTISEMENT

Leo Messi nu şi-a prelungit contractul cu Barcelona, scadent la 30 iunie 2016. Starul argentinian este aşteptat să semneze, dar Manchester City este pe fir şi încearcă să îl transfere pe atacantul catalanilor. Barcelona face tot posibilul să îl păstreze pe Messi şi au un plan incredibil. 

Barcelona este dispusă să îi dea lui Messi o primă la semnătură, în valoare de 90 de milioane de euro, pe lângă salariul astronomic de 30 de milioane de euro pe an. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Messi poate negocia cu oricine din iarnă

Dar, sunt o mulţime de bani de investit. Catalanii de la L’Ara scriu că Barcelona este gata să vândă numele stadionului, compania Van Wagner fiind una din variante. Suma pentru 25 de ani ar fi de aproximativ 190 de milioane de euro. În plus, oficialii Barcelonei se gândesc că în 2018 vor semna un nou parteneriat cu firma de echipament sportiv Nike, în valoare de aproximativ 100 de milioane de euro anual.

Leo Messi este dorit insistent de Pep Guardiola la Manchester City. Englezii sunt dispuşi să îi dea cel mai mare salariu din istoria fotbalului lui Messi şi au apărut din ce în ce mai multe zvonuri referitor la transfer. Catalanii sunt îngrijoraţi că Messi nu a semnat prelungirea contractului pentru că din iarnă poate negocia cu oricine, fiind în ultimele 6 luni de contract.

ADVERTISEMENT
Tags: