Fotbal international

Barcelona se și refuză! Dusan Tadic dezvăluie că a fost dorit la campioana Spaniei: ”Nu am avut niciun motiv să plec de la Ajax. Am totul aici!”

20.02.2020 | 18:52
Barcelona se si refuza Dusan Tadic dezvaluie ca a fost dorit la campioana Spaniei Nu am avut niciun motiv sa plec de la Ajax Am totul aici
ADVERTISEMENT

Visul oricărui fotbalist din campionatele de rang secund ale Europei este de a ajunge la echipele de top ale continentului. Printre ei nu se află însă și sârbul Dusan Tadic. ”Decarul” lui Ajax recunoaște că a fost dorit de Barcelona în această iarnă, însă spune că nu a vrut să plece în La Liga pentru că ”nu a avut niciun motiv”.

Dusan Tadic a refuzat un transfer la Barcelona: ”Nu am avut niciun motiv să plec de la Ajax. Am totul aici!”

Imediat după accidentarea lui Luis Suarez, FC Barcelona a început căutările pentru a-și întări forța ofensivă. Printre numele dorite s-a numărat și cel al lui Dusan Tadic, al doilea marcator al lui Ajax în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Prezent în Spania, acolo unde pregătește meciul cu Getafe din 16-imile Europa League, căpitanul campioanei Olandei a recunoscut că a fost dorit de Barcelona în perioada de mercato din ianuarie.

În ciuda numelui mare de club la care putea ajunge, sârbul de 31 de ani a dezvăluit că nu a fost de acord cu mutarea la echipa lui Messi.

ADVERTISEMENT

”Nu am fost surprins deloc când am aflat că sunt dorit la Barcelona pentru următoarele șase luni. Cred în mine și în capacitățile mele ca fotbalist, am avut un sezon excelent.

Am spus-o însă de sute de ori că Ajax este clubul meu și nu am niciun motiv să plec de aici.

Am aici tot ce îmi doresc și mai am o înțelegere contractuală până în 2026”, a spus Tadic pentru De Telegraaf.

ADVERTISEMENT

Dusan Tadic, sezon 2018-2019 de excepție la Ajax

Alături de Ajax, Dusan Tadic a avut un sezon 2018-2019 excepțional, atât pe plan intern, cât și internațional.

În UEFA Champions League, Tadic a ajuns cu echipa olandeză până în faza semifinalelor, acolo unde echipa batavă a avut mare ghinion contra celor de la Tottenham.

ADVERTISEMENT
  • 14 goluri și 21 de pase decisive are Tadic pentru Ajax în acest sezon 
  • 25.000.000 de euro este cota de piață a lui Tadic, conform Transfermarkt

Barcelona a recurs la o soluția surpriză pe fază ofensivă

După ce Tadic nu a fost convins, catalanii au recurs la o soluție surpriză pentru ofensivă. În cursul zilei de joi, FC Barcelona a oficializat pe site-ul oficial transferul atacantului danez Martin Braithwaite de la Leganes.

Catalanii au plătit clauza de reziliere în valoare de 18 milioane de euro, iar jucătorul va semna un contract pe patru ani și jumătate.

ADVERTISEMENT