Sport

Barcelona se teme de posibila plecare a lui Lionel Messi: ”Este imposibil să jucăm fără el”

17.05.2021 | 11:33
Barcelona se teme de posibila plecare a lui Lionel Messi Este imposibil sa jucam fara el
ADVERTISEMENT

Barcelona a ieșit din lupta pentru titlu în La Liga, după eșecul de duminică, de pe teren propriu, 1-2 cu Celta Vigo. Însă nu eșecul le dă frisoane oficialilor de pe Camp Nou, ci posibila plecare a lui Lionel Messi.

Argentinianul continuă să amâne răspunsul pe care întreaga suflare blaugrana îl așteaptă, privind un nou contract, iar speculații despre posibilele viitoare destinații se înmulțesc cu fiecare zi care trece.

ADVERTISEMENT

Numai în acest sezon Messi a marcat mai mult de o treime din golurile Barcelonei în La Liga și antrenorul nici nu-și poate imagina viitorul echipei fără starul argentinian.

Toată lumea așteaptă răspunsul lui Lionel Messi

Imediat după eșecul Barcelonei cu Celta Vigo, în care argentinianul a deschis scorul, presa din Sania a speculat o dată în plus că acesta a fost ultimul meci al lui Lionel Messi în tricoul Barcelonei pe “Camp Nou”.

ADVERTISEMENT

Cel mai îngrijorat este antrenorul Ronald Koeman, care a mărturisit că speră că răspunsul argentinianului, legat de noul contract, să fie unul afirmativ.

”Sper că nu este ultimul meci al lui Messi pentru că este încă cel mai bun jucător al lumii și a arătat astăzi că este imposibil să jucăm fără el.

ADVERTISEMENT

A marcat deja 30 de goluri, iar acest lucru a dat echipei multe puncte. Este o întrebare pentru Leo (dacă a fost ultimul meci pentru Barcelona – n.r.).

Eu și echipa sperăm că el va rămâne alături de noi, pentru că dacă el nu ar fi, nu știm cine ar mai putea înscrie atâtea goluri”, a declarat Koeman la finalul partidei, preluat de Marca.

ADVERTISEMENT

Totul pentru Lionel Messi

Președintele reales al clubului FC Barcelona, Joan Laporta, a promis că principala lui preocupare va fi să-l păstreze pe Lionel Messi. Pentru acest lucru a obținut acordul lui Kun Aguero, coechipierul lui Messi din naționala ”pumelor”.

Presa din Spania a amintit de faptul că atacantul în vârstă de 32 de ani se alătură Barcelonei tocmai pentru a evolua alături de bunul lui prieten și căpitan al naționalei Argentinei, Lionel Messi.

Aguero va semna un angajament valabil pentru următoarele două sezoane, ba chiar se vehiculează că ar fi acceptat un salariu mai mic de 12 milioane de euro anual, doar ca să joace la Barcelona.

Odată cu achiziția lui Aguero este foarte probabil ca și Lionel Messi să semneze un nou acord cu gruparea balugrana. Contractele ambilor fotbaliști expiră la sfârșitul lunii viitoare.

ADVERTISEMENT