Fotbal international

Barcelona – Sevilla 4-2. Catalanii revin pe primul loc în Primera Division. Video

20.10.2018 | 23:38
Barcelona  Sevilla 42 Catalanii revin pe primul loc in Primera Division Video

Partida Barcelona – Sevilla s-a jucat sâmbătă, de la ora 21.45, în direct pe Digi Sport, în runda cu numărul 9 din Primera Division. FANATIK.RO a pune la dispoziție un streaming online pentru cei care au dorit să urmărească meciul pe internet. Barcelona – Sevilla s-a terminat 4-2, iar catalanii au revenit pe primul loc în Primera Division. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicația de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


UPDATE, ora 23.34 / Fluier final! Barcelona – Sevilla se termină 4-2!


UPDATE, ora 23.30 / Muriel marchează pentru 4-2.


UPDATE, ora 23.28 – Ivan Rakitic face 4-1 pentru Barcelona.


UPDATE, ora 23.18 / Sarabia reduce din diferență.


UPDATE 23.05 / Suarez face 3-0 pentru Barcelona din lovitură de la 11 metri.


UPDATE 22.20 / Lionel Messi s-a accidentat și a fost înlocuit cu Dembele.


UPDATE 22.02 / Messi dublează avantajul catalanilor.


UPDATE, ora 21.50 / Coutinho deschide scorul în minutul 2.


Campioana Spaniei primește vizita liderului Sevilla, care are 16 puncte și merge pe Camp Nou cu gândul să obțină o victorie. Înaintea confruntării dintre cele două echipe, catalanii se află pe locul 2 în clasamentul din Primera Division, cu 15 puncte și, în ciuda faptului că Messi e în formă și reușește performanțe formidabile în ultima perioadă, problemele din defensivă le dau bătăi de cap. Barcelona nu a mai învins de 4 meciuri, contraperformanță egalată de rivala Real Madrid, iar acest lucru a făcut ca Sevilla să urce în fruntea clasamentului și să viseze frumos.

Clasament Primera Division
Clasament Primera Division

Vezi ONLINE TV pe Digi Sport 2 Barcelona – Sevilla din Primera Division și STREAM pe FANATIK.RO

Confruntarea Barcelona – Sevilla poate fi urmărită și pe internet, iubitorii fotbalului având la dispoziție un streaming online oferit de FANATIK.RO, sâmbătă, de la ora 21.45. Singurul post de televiziune care transmite în direct partida este Digi Sport 2. Barcelona a avut un start ezitant de sezon, pierzând puncte cu Valencia, Girona și Athletic Bilbao și fiind învinsă surprinzător de Leganes cu scorul de 2-1. Peste o săptămână urmează El Clasico, astfel că gruparea blaugrana trebuie să se regăsească și să obțină un rezultat care să îi facă să abordeze derby-ul cu Real Madrid cu un moral bun.

În ultima partidă jucată de catalani în campionat, Valencia a profitat de slăbiciunile din apărarea Barcelonei și a deschis scorul, iar Messi a marcat golul egalizator și a smuls un punct pentru echipa sa. În ceea ce privește accidentările, Sergio Roberto și Samuel Umtiti sunt indisponibili pentru duelul cu Sevilla, care vine după 4 victorii consecutive, inclusiv un 3-0 cu Real Madrid. Numit în vară pe banca tehnică a echipei, tehnicianul Pablo Machin face deja minuni la Sevilla, reușind să scoată tot ce e mai bun din Andre Silva și Wissam Ben Yadder.

Confruntarea dintre Barcelona și Sevilla se anunță una interesantă, care promite spectacol și multe goluri. Ultima dată când Sevilla a învins Barcelona în campionat a fost în octombrie 2015. Mijlocașul danez Michael Krohn-Dehli a deschis scorul pentru andaluzi, iar Vicente Borra a făcut 2-0. Pentru catalani a marcat Neymar din penalty.

Tags: