Sport

Barcelona-Sevilla 6-1. Catalanii merg în semifinalele Cupei Regelui după o victorie fabuloasă. Video

31.01.2019 | 00:22
BarcelonaSevilla 61 Catalanii merg in semifinalele Cupei Regelui dupa o victorie fabuloasa Video

Barcelona a câștigat cu 6-1 returul cu Sevilla, calificându-se astfel în semifinalele Cupei Regelui, acolo unde va da peste una dintre Real Madrid, Betis Sevilla sau Valencia. 

Andaluzii câștigaseră în tur cu 2-0, după ce Valverde a folosit o echipă formată în mare parte din rezerve. La retur însă, catalanii au aliniat un 11 de gală, iar acest lucru s-a văzut pe teren.


Min. 90+2 – GOOOOOOL BARCELONA! Messi încheie partida

Min. 89 – GOOOOOOL BARCELONA! Suarez înscrie și decide soarta calificării

Min. 68 – GOOOOOOL SEVILLA! Arana marchează. Andaluzii mai au nevoie de un gol ca să se califice

Min. 54 – GOOOOOOL BARCELONA! Sergi Roberto marchează!

Min. 53 – GOOOOOOL BARCELONA! Coutinho înscrie din nou, iar catalanii sunt calificați în acest moment

Min. 32 – GOOOOOOOL BARCELONA! Rakitic duce scorul la 2-0

Min. 27 – Cillessen apără penalty-ul executat de Banega

Min. 12 – GOOOOOOOL BARCELONA! Coutinho deschide scorul din penalty

UPDATE. Echipele de start

Echipe de start Barcelona - Sevilla
Echipe de start Barcelona – Sevilla

Partida Barcelona – Sevilla se joacă miercuri, 30 ianuarie, cu începere de la ora 22:30 și contează ca manșă retur a sferturilor de finală în Cupa Spaniei. Se anunță un meci foarte tare pentru catalani, care și-au făcut singuri viața grea la retur, ca urmare a faptului că au mers în Andaluzia, în prima manșă, cu mai multe rezerve și au pierdut cu scorul de 2-0. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Așadar, un retur de foc pentru trupa lui Ernesto Valverde, care conduce destul de detașat în ierarhia La Liga, acolo unde FC Sevilla ocupă locul 4. Și fanii blaugrana sunt alături de echipă, anunțându-se o mare afluență de public, pentru ca echipa să aibă o mare susținere în partida retur, Valverde declarând la conferința de presă că pentru Barcelona și Cupa este un obiectiv, motiv pentru care va și introduce pe teren cel mai bun unsprezece.

Barcelona – Sevilla LIVE STREAM şi LIVE VIDEO pe FANATIK.RO

Meciul FC Barcelona – FC Sevilla are loc miercuri, 30 ianuarie, de la ora 22:30, pe stadionul Nou Camp din capitala Catalunyei, în cadrul returului sferturilor de finală ale Cupei Spaniei. Deși este un meci deosebit de atractiv, mai ales și prin prisma succesului din tur cu 2-0 reușit de Sevilla, însă nici o televiziune din România nu a preluat drepturile de difuzare ale acestei competiții. Puteți însă intra pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări meciul în format LIVE VIDEO.

Messi și Suarez conduc asaltul catalanilor

Cum era de așteptat, dacă la Sevilla au lipsit Messi, Suarez și Busquets, acum Valverde va apela la toată artileria grea, pentru a încerca în cele 90 de minute cel puțin să restabilească egalitatea la scorul general. Așadar doar portarul Cillessen va rămâne între buturi, în locul titularului din campionat, ter Stegen. În apărare Sergi Roberto, Pique, Vermaelen și Jordi Alba, la mijloc Rakitic, Busquets și Arthur, iar în atac Messi, Suarez și Coutinho, rămânând în continuare indisponibili Samuel Umtiti și Ousmane Dembele. Și casele de pariuri au reacționat imediat, acordând o cotă aproape modică pentru victoria catalanilor, doar 1,25, în condițiile în care oaspeții vin în avantaj cu două goluri. 5,50 valorează egalul și 12,00 un succes al Sevillei.

FC Barcelona - FC Sevilla. Andaluzii au câștigat în tur cu 2-0, dar a lipsit Messi. Acum argentinianul va conduce bătălia pentru La Remontada
Barcelona – Sevilla. Andaluzii au câștigat în tur cu 2-0, dar a lipsit Messi. Acum argentinianul va conduce bătălia pentru La Remontada