Fotbal international

Barcelona câştigă Supercupa Spaniei după o victorie cu emoţii în faţa Sevillei. Video

13.08.2018 | 00:45
Barcelona castiga Supercupa Spaniei dupa o victorie cu emotii in fata Sevillei Video

Barcelona – Sevilla LIVE STREAM la TV ONLINE Digi Sport Supercupa Spaniei.  Barcelona s-a impus în Supercupa Spaniei în faţa celor de la Sevilla la finalul unei partide în care elevii lui Ernesto Valverde s-au impus datorită golurilor marcate de Gerard Pique şi Ousmane Dembele, în timp ce Sarabia  a deschis scorul pentru formaţia andaluză.


UPDATE. Min 90: Final de joc în Supercupa Spaniei! Barcelona câştigă trofeul pentru a 13-a oară în istorie după un succes obţinut în faţa celor de la Sevilla, 2-1.


UPDATE. Min 89: Wissam Ben Yedder a ratat o lovitură de la 11 metri pentru cei la Sevilla, într-un moment


UPDATE. Min.79: Ousmane Dembele a reuşit să marcheze un gol de generic, iar Barcelona este la un pas de primul trofeu al sezonului.


UPDATE. Min. 44: Gerard Pique a profitat de o minge trimisă în bară de Leo Messi din lovitură liberă şi a marcat dintr-un ricoşeu fericit.


Update: Min. 9: Pablo Sarabia a deschis scorul în urma unei pase excelente venit de la Muriel. Reuşita a fost anulată iniţial pe motiv de offside, dar centralul a validat golul după consultarea video arbitrajului.


Update: Min. 1: Start de meci în Supercupa Spaniei!


Update, Echipele de start: 

Barcelona: Cilessen- Semedo, Lenglet, Pique, Alba- Arthur, Busquets, Rafinha- Dembele, Suarez, Messi

Sevilla: Vaclik- Mercado, Kjaer, Gomez – Navas,Mesa, Banega, Escudero- Sarabia, Vazquez, Muriel


Barcelona – Sevilla LIVE STREAM la TV ONLINE Digi Sport Supercupa Spaniei. Cele două formaţii se întâlnesc la doar câteva luni de la finala Cupei Spaniei câştigată cu 5-0 de către elevii antrenaţi de Ernesto Valverde în faţa andaluzilor. Barcelona a câştigat ambele trofee interne, dar Federaţia Spaniolă a organizat Supercupa între finalista din Copa del Rey şi câştigătoarea din La Liga.

Barcelona – Sevilla LIVE VIDEO. Când se joacă meciul

Barcelona – Sevilla LIVE STREAM la TV ONLINE Digi Sport Supercupa Spaniei. Cele două formaţii se vor duela duminică, 12 august, de la ora 23:00, într-un meci care se va disputa în premieră în afara Spaniei.

Barcelona a deplasat în Maroc următorii jucători: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Coutinho, Arthur, Suárez, Messi, Dembélé, Rafinha, Cillessen, Malcom, Lenglet, Paco Alcácer, Jordi Alba, Munir, S. Roberto, Vidal, Umtiti, Vermaelen, Aleñá, Marlon, Samper, Miranda şi Riqui Puig.

Sevilla se va baza pe: Thomas Vaclik, Aleix Vidal, Sergio Escudero , Nicolas Pareja, Sébastien Corchia, Daniel Carriço   Sergi Gomez, Simon Kjaer, Jesus Navas, Ever Banega, Ganso,, Roque Mesa, Franco Vazquez, Steven N’Zonz, Juan Berrocal, Pablo Sarabia, Wissam Ben Yedder, Nolito,

Barcelona – Sevilla LIVE STREAM Supercupa Spaniei

Barcelona – Sevilla LIVE STREAM la TV ONLINE Digi Sport Supercupa Spaniei. Pentru prima dată după 1982 Supercupa Spaniei se va desfăşura într-o singură manşă, iar echipa lui Ernesto Valverde pleacă ca mare favorită în condiţiile în care echipa catalană nu a mai pierdut un meci cu Sevilla din 2015, deşi cele două formaţii s-au întâlnit de 9 ori de atunci.

Barcelona - Sevilla LIVE STREAM la TV ONLINE Digi Sport Supercupa Spaniei.
Barcelona – Sevilla LIVE STREAM la TV ONLINE Digi Sport Supercupa Spaniei.

Barcelona – Sevilla LIVE TV ONLINE Digi Sport 2

Barcelona – Sevilla LIVE STREAM la TV ONLINE Digi Sport Supercupa Spaniei. Partida dintre cele două formaţii va putea fi urmărită de clienţii reţelei RCS-RDS duminică, 12 august, de la ora 23:00. Barcelona a jucat trei partide amicale în această vară şi a câştigat doar duelul cu Tottenham, în urma loviturilor de la 11 metri, 3-2. Catalanii au pierdut cu 1-0 duelul cu AC Milan şi au fost învinşi cu 4-2 de AS Roma. Sevilla a jucat patru amicale în această vară şi a bifat deja trei partide în Europa League. Trupa andaluză a învins cu 4-0 şi 3-1 pe formaţia maghiară Ujpest şi a câştigat la limită, 1-0, în faţa celor de la Zalgiris, în manşa tur din turul al treilea din Europa League.

Barcelona – Sevilla LIVE TEXT – cote și ponturi la pariuri sportive

Barcelona – Sevilla LIVE STREAM la TV ONLINE Digi Sport Supercupa Spaniei. Barcelona este mare favorită la casele de pariuri şi are o cotă de 1.45 pentru o victorie în timp regulamentar. Bookmakerii au acordat o cotă de 4.80 pentru un meci care se va decide în prelungiri, în timp ce o victorie a Sevillei este creditată cu 6.00.