S-a decis unde se va juca finala Cupei Regelui! Barcelona – Sevilla, pe cel mai nou stadion din Spania

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
12/02/2018, 18:48
S-a decis unde se va juca finala Cupei Regelui! Barcelona – Sevilla, pe cel mai nou stadion din Spania

Oficialii celor două cluburi s-au întâlnit luni cu oamenii din federaţie şi au decis ca finala Cupei Regelui să se dispute pe arena celor de la Atletico Madrid, Wanda Metropolitano, care a fost inaugurată la finalul anului trecut.

Finala Barcelona – Sevilla va avea loc în 21 aprilie, atunci când este programată etapă în Primera Division. Din această cauză, partidele de campionat Sevilla – Real Madrid şi Barcelona – Villarreal vor fi amânate.

Barcelona – Sevilla, cu 3 zile înaintea unei semifinale de Champions League

Marea problemă a finalei Barcelona – Sevilla constă în faptul că se va disputa cu doar câteva zile înaintea unei posibile semifinale de Champions League, dacă una dintre cele dou sau chiar ambele vor ajunge în această fază a competiţiei.

FC Barcelona este prima echipă care se califică de cinci ori consecutiv în finala Cupei Spaniei. Echipa catalană a câştigat ultimele trei ediţii ale competiţiei (2015 – 3-1 cu Athletic Bilbao, 2016 – 2-0 după prelungiri cu FC Sevilla, 2017 – 3-1 cu Alaves). În 2014, catalanii au pierdut finala cu Real Madrid, scor 1-2.

Ştirea MOMENTULUI

Denis Alibec este istorie la FCSB! Cine va purta tricoul cu numărul şapte!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.