Barcelona şi-a stabilit ţintele de transfer din vară! Griezmann, dorit pe Camp Nou

Marian Popovici   
in Fotbal international
01/02/2018, 18:32
Barcelona şi-a stabilit ţintele de transfer din vară! Griezmann, dorit pe Camp Nou

Barcelona l-a luat pe Coutinho pentru 160 de milioane de euro de la Liverpool, însă planurile catalanilor nu se opresc aici. Chiar dacă în vară a venit şi Dembele pe 120 de milioane de euro, Barca vrea să mai cumpere un atacant. 

Este vorba despre Antoine Griezmann de la Atletico Madrid, a cărui clauză este de 100 de milioane de euro, şi care este principala ţintă a Barcelonei pentru perioada de mercato. Sunt şanse mici ca atacantul francez să mai rămână la Atletico Madrid, el fiind dorit şi în Premier League.

Barcelona, ofensivă cu Messi, Suarez, Dembele şi Griezmann? 

A doua ţintă pe lista catalanilor este mijlocaşul lui Gremio, Arthur. Barcelona a început deja negocierile pentru transferul brazilianui în vârstă de 21 de ani şi speră ca la vară mutarea să fie perfectată pentru 30 de milioane de euro. 

Barcelona are un atac stelar cu Messi, Suarez şi Dembele, astfel că o venire a lui Griezmann ar fi sinonimă cu plecarea unuia dintre Suarez sau Dembele, Messi semnând o nouă înţelegere cu echipa catalană. 

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, pariu nebun! România joacă semifinala la următorul CM

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.