Barcelona şi-a stabilit ţintele de transfer din vară! Griezmann, dorit pe Camp Nou

Barcelona, Antoine Griezmann, Camp Nou, transfer

Barcelona a făcut în această iarnă cel mai scump transfer din istoria clubului, dar catalanii nu vor să se oprească. Griezmann e dorit pe Camp Nou.

Barcelona l-a luat pe Coutinho pentru 160 de milioane de euro de la Liverpool, însă planurile catalanilor nu se opresc aici. Chiar dacă în vară a venit şi Dembele pe 120 de milioane de euro, Barca vrea să mai cumpere un atacant. 

Este vorba despre Antoine Griezmann de la Atletico Madrid, a cărui clauză este de 100 de milioane de euro, şi care este principala ţintă a Barcelonei pentru perioada de mercato. Sunt şanse mici ca atacantul francez să mai rămână la Atletico Madrid, el fiind dorit şi în Premier League.

Barcelona, ofensivă cu Messi, Suarez, Dembele şi Griezmann? 

A doua ţintă pe lista catalanilor este mijlocaşul lui Gremio, Arthur. Barcelona a început deja negocierile pentru transferul brazilianui în vârstă de 21 de ani şi speră ca la vară mutarea să fie perfectată pentru 30 de milioane de euro. 

Barcelona are un atac stelar cu Messi, Suarez şi Dembele, astfel că o venire a lui Griezmann ar fi sinonimă cu plecarea unuia dintre Suarez sau Dembele, Messi semnând o nouă înţelegere cu echipa catalană.