Fotbal international

Barcelona și Leo Messi au început negocierile pentru prelungirea contractului. Cerința obligatorie a starului

21.06.2020 | 18:30
Barcelona si Leo Messi au inceput negocierile pentru prelungirea contractului Cerinta obligatorie a starului
ADVERTISEMENT

Oficialii clubului FC Barcelona și reprezentanții lui Leo Messi au început negocierile pentru prelungirea contractului scadent în vara anului 2021.

Starul catalanilor este la un gol distanță de a atinge o cifră impresionantă în carieră și de a stabili încă un record personal. Messi mai are nevoie de un singur gol pentru a ajunge la 700 de reușite în carieră.

ADVERTISEMENT

De asemenea, el se îndreaptă cu pași repezi spre al șaptelea trofeu ”Pichichi”, care recompensează cel mai bun marcator al unui sezon din La Liga. Dacă va reuși, el îl va devansa pe legendarul Telmo Zarra.

Negocierile dintre Barcelona și Leo Messi pentru prelungirea contractului decurg bine

Cotidianul spaniol Marca, a anunțat că FC Barcelona a început negocierile cu tatăl lui Leo Messi pentru prelungirea contractului, iar detaliile au fost stabilite în mare parte de comun acord.

ADVERTISEMENT

Starul argentinian și-a dat acordul pentru o nouă înțelegere pe două sezoane, până în vara anului 2023, dar a pus o condiție. Aceea de a avea posibilitatea să renunțe la contract la finalul oricărui sezon, așa cum s-a întâmplat și la înțelegerea actuală.

Messi își dorește această clauză pentru că nu vrea să fie prin în chingile unui contract. Mai mult, argentinianul și-ar fi dat acordul ca în noua înțelegere partea financiară să rămână neschimbată. Mai exact, starul nu a cerut nicio mărire de salariu.

ADVERTISEMENT

Ambele părți își doresc ca acest contract să fie semnat, iar semnalele sunt că președintele Josep Maria Bartomeu și Jorge Messi sunt pe drumul cel bun în acest sens. Cei doi urmează să se mai întâlnească pentru a pune la punct și alte detalii și de aceea nu se știe când se va semna oficial înțelegerea.

Starul argentinian a revenit în mare formă după cele trei luni de pauză cauzate de pandemia de coronavirus și a marcat câte un gol în partidele de campionat cu Mallorca și Leganes.

ADVERTISEMENT

Între timp, Lionel Messi continuă să facă investiții masive în domeniul hotelier, iar presa din Spania scrie despre interesul argentinianului pentru hotelul ”Himalaia” din Val d’Aran. De trei ani starul argentinian ”vâna” acest hotel, pe care este foarte aproape să pună mâna. Stabilimentul are 110 camere cu o panoramă superbă spre pârtiile de schi, fiind o destinație celebră pentru practicanții sporturilor de iarnă.

ADVERTISEMENT