Barcelona şi-a luat portar! Spaniolii anunţă înlocuitorul lui Bravo

Marian Popovici   
in STIRI INTERNATIONALE
22/08/2016, 15:25
Barcelona şi-a luat portar! Spaniolii anunţă înlocuitorul lui Bravo GALERIE FOTO

Barcelona i-a găsit înlocuitor lui Claudio Bravo. Catalanii îl vor transfera pe portarul lui Ajax, Jasper Cillessen. Mutarea a fost anunţată de site-ul sport.es. care scrie că Cillessen nu va evolua pentru olandezi în returul din play-off cu Rostov.

Claudio Bravo va pleca la Manchester în această săptămînă pentru a efectua vizita medicală la City. Portarul chilian va fi transferat pentru 23 de milioane de euro.

Rotaţia portarilor continuă şi Joe Hart e aproape de un împrumut la Everton. City cere 25 de milioane în schimbul lui Hart, preţ considerat prohibitiv de echipele interesate.

cillessen

Ştirea MOMENTULUI

Alibec s-a înjurat cu fanii după eliminarea din meciul cu Dunărea Călărași. Ce amendă va primi

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×