Barcelona şi PSG negociază pentru un nou transfer

Tibi Demeter   
in Fotbal international
07/02/2018, 18:17
Barcelona şi PSG negociază pentru un nou transfer

Barcelona şi-l doreşte în acest moment pe fundaşul francez Layvin Kurzawa de la PSG, cel care evoluează pe postul de fundaş stânga la formaţia din capitala Franţei, după ce a fost achiziţionat în urmă cu 2 ani şi jumătate de la AS Monaco.

Kurzawa i-ar lua locul în lotul Barcelonei lui Lucas Digne, cel care a sosit pe Camp Nou în urmă cu doi ani, tot de la PSG, însă nu a impresionat. Fundaşul francez nu mai este luat în calcul nici pentru un loc pe banca de rezerve, fiind aproape de o plecare.

Barcelona caută în continuare întăriri în defensivă

Barcelona încearcă în această perioadă o întinerire a lotului, în special în faza defensivă.  Trupa Blaugrana l-a adus pe Nelson Semedo în vara trecută, dar are în continuare nevoie de o rezervă pentru postul lui Jordi Alba.

Kurzawa nu a impresionat în prima parte pe Parc des Princes, dar în acest sezon are deja cinci goluri şi două pase decisive în toate competiţiile. Francezul a fost adus la Paris pentru înlocuirea brazilianului Maxwell. PSG are nevoie de 80 de milioane de euro din vânzarea de jucători pentru a respecta regulamentul pentru Fair Play-ului Financiar.

Ştirea MOMENTULUI

FCSB nu este interesată de Zahovic! “Nu se pune problema unei oferte”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.