Barcelona şi PSG negociază pentru un nou transfer

Barcelona, PSG, Kurzawa

Barcelona şi PSG au fost echipele care au colaborat de mai multe ori în ultimii ani pentru transferul unor jucători de super clasă.

Barcelona şi-l doreşte în acest moment pe fundaşul francez Layvin Kurzawa de la PSG, cel care evoluează pe postul de fundaş stânga la formaţia din capitala Franţei, după ce a fost achiziţionat în urmă cu 2 ani şi jumătate de la AS Monaco.

Kurzawa i-ar lua locul în lotul Barcelonei lui Lucas Digne, cel care a sosit pe Camp Nou în urmă cu doi ani, tot de la PSG, însă nu a impresionat. Fundaşul francez nu mai este luat în calcul nici pentru un loc pe banca de rezerve, fiind aproape de o plecare.

Barcelona caută în continuare întăriri în defensivă

Barcelona încearcă în această perioadă o întinerire a lotului, în special în faza defensivă.  Trupa Blaugrana l-a adus pe Nelson Semedo în vara trecută, dar are în continuare nevoie de o rezervă pentru postul lui Jordi Alba.

Kurzawa nu a impresionat în prima parte pe Parc des Princes, dar în acest sezon are deja cinci goluri şi două pase decisive în toate competiţiile. Francezul a fost adus la Paris pentru înlocuirea brazilianului Maxwell. PSG are nevoie de 80 de milioane de euro din vânzarea de jucători pentru a respecta regulamentul pentru Fair Play-ului Financiar.