Fotbal international

Barcelona și Real Madrid vor merge împreună la stadion înainte de El Clasico! Ambele echipe vor fi cazate în același hotel, ca măsură de securitate

16.12.2019 | 18:51
Barcelona si Real Madrid vor merge impreuna la stadion inainte de El Clasico Ambele echipe vor fi cazate in acelasi hotel ca masura de securitate
ADVERTISEMENT

Barcelona și Real Madrid se vor întâlni într-un nou episod din El Clasico, miercuri, 18 decembrie. Ambele echipe vor fi cazate la același hotel și vor pleca împreună spre stadion, ca măsură de securitate.

Barcelona și Real Madrid vor fi cazați în același stadion

Barcelona și Real Madrid vor fi cazați la hotelul „Regina Sofia”, situat la 500 de metri de „Camp Nou”, stadionul catalanilor, iar cele două formații vor pleca împreună spre meci.

ADVERTISEMENT

Inițial, El Clasico trebuia să se joace în octombrie, dar din cauza manifestațiilor catalanilor, derby-ul a fost amânat pentru luna decembrie.

Decizia inedită a Federației Spaniole de Fotbal a fost din măsuri de securitate, pentru ca ambele echipe să ajungă în siguranță la stadion.

ADVERTISEMENT

Zidane, resemnat cu programul lui Real Madrid

Conducerea și jucătorii lui Real Madrid s-au plâns că echipa trebuie să joace la mai puțin de 29 de ore după meciul cu Valencia (1-1), dar Zinedine Zidane a declarat că este resemnat cu gândul.

„Nu putem face nimic. Aceasta a fost programarea din partea La Liga. Vom evolua miercuri, chiar dacă vom juca și duminică, nu putem schimba asta”,  a spus tehnicianul lui Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Sergio Ramos, căpitanul lui Real Madrid, a vorbit despre avantajul Barcelonei la „El Clasico”: „Ei au un avantaj de ore în care se pot odihni, dar sunt sigur că nu va conta pentru noi și vom reuși să câștigăm”.

În ultima partidă din La Liga, Real Madrid a terminat la egalitate duelul cu Valencia, 1-1, partidă în care Karim Benzema a înscris golul egalizator la ultima fază a meciului.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Barcelona a terminat la egalitate partida din deplasare cu Real Sociedad, 2-2 și a ratat șansa să se distanțeze de rivalii de la Real, ocupanții locului 2.

  • 1 este locul pe care Barcelona îl ocupă în La Liga cu 35 de puncte
  • 2 este locul pe care îl ocupă Real Madrid în La Liga cu 35 de puncte
ADVERTISEMENT