Fotbal international

Barcelona şi-a stabilit ţintele în iarnă: staruri de la Juve şi Arsenal

FC Barcelona caută variante de transfer pentru această iarnă, iar postul pe care Luis Enrique ţine cel mai mult să îl consolideze este cel de fundaş dreapta. Aleix Vidal nu a convins de la...
12.10.2016 | 11:26
Barcelona sia stabilit tintele in iarna staruri de la Juve si Arsenal
ADVERTISEMENT

FC Barcelona caută variante de transfer pentru această iarnă, iar postul pe care Luis Enrique ţine cel mai mult să îl consolideze este cel de fundaş dreapta. Aleix Vidal nu a convins de la venirea sa de la Sevilla şi ar putea fi cedat în această iarnă. Sergi Roberto este titular ca lateral dreapta, dar ar avea nevoie de o variantă de rezervă.

Prima variantă pentru acest post ar fi Hector Bellerin, de la Arsenal. Fost junior al catalanilor, Bellerin rămîne foarte greu accesibil. “Tunarii” nu ar vrea să se despartă de fotbalistul în vîrstă de 21 de ani, şi doar o sumă astronomică, în jurul a 40 de milioane de euro, i-ar putea face să se răzgîndească.

ADVERTISEMENT

O altă variantă ar fi Joao Cancello, de la Valencia, care este cotat la 25 de milioane de euro, iar suma ar putea fi chiar mai mică dacă “liliecii” acceptă să îl ia la schimb pe Aleix Vidal, plus o sumă de bani. Robert Rosales, de la Malaga, Fabinho, AS Monaco, şi De Sciglio, AC Milan, sînt şi ei între variantelele formaţiei “blaugrana”.

În cazul în care negocierile pentru aceşti jucători tineri nu vor fi cu succes, Barcelona are o variantă de rezervă. L-ar putea achiziţiona pe Stephan Lichtsteiner, 32 de ani, de la Juventus. Campioana italiei s-ar putea despărţi de elveţian pentru o sumă care nu ar depăşi 10 milioane de euro, mai ales în condiţiile în care a fost adus în vară Dani Alves, chiar de la Barcelona.

ADVERTISEMENT